"Kadro Planlamamızı Yabancı Sınırlamasına Göre Yaptık" Yalanı

Sunuda hatirlatmak lazim. Fener'in Krasic ve Stoch'u kiralik gönerdigini herkes biliyor. Eger transfer yapmak istiyorlarsa 5 yabancisini göndermek zorundalar.

Yüksek ihtimal Yobo, Kadlec, Meireles, Holmen ve Krasic'i gönderecekler.

Hocam adamlar zaten bizim ileri gitmememiz için yapıyor bunu kendileri lig için yetecek yerli kadroları kurdular Avrupa umurlarında değil..Ama yineliyorum asıl suçlu onlar değil 3 yıldır bu konu hakkında önlem almayan biz Galatasaray'ız.. Zamanında niye kabul edersin ki böyle saçma sapan kuralı veya madem kabul ettin ona göre transferler yap..

O işin başka boyutu ve sonuna kadar katılıyorum. 6+0+4 - 5+0+3 saçmalığına kimler onay verdiyse biz dahil herkese yazıklar olsun! Ben böyle saçma statü görmedim. Tribünde oturan futbolculara bu ülkenin milyonları veriliyor. Bunu hiç mi düşünmezler. Tamam sınır getirdiniz bari sadece sayıyı indirin. 0+4 nedir yahu.

taraftarları koyun, aynı savrukluğu bizim yönetim yapsın yıkardık valla.. Ünal Aysal şike yapacak biz alkış tutacaz öyle bir taraftar yok bizde

Sunuda hatirlatmak lazim. Fener'in Krasic ve Stoch'u kiralik gönerdigini herkes biliyor. Eger transfer yapmak istiyorlarsa 5 yabancisini göndermek zorundalar.

Yüksek ihtimal Yobo, Kadlec, Meireles, Holmen ve Krasic'i gönderecekler.

Chedjou, Eboue, Dany, Amrabat, Riera giderse Alexˈin de geldiğini varsayarak bizde en fazla 1 transfer yapabiliriz. O 1 transferi de nokta atış yaparsak iskeletimiz fbˈye göre çok daha iyi olur.

Ya arkadaşlar çoğunuz yönetime sitem etmişsiniz yok yabancı sınırı belliydi yok neden yerli oyuncuları almadılar vs vs. biraz mantıklı düşünün Allah aşkına bizim kadrodaki yabancı oyuncularımız olmasa geçen sene çeyrek final oynayabilir miydik ? ya da bu sene juveli madridli gruptan çıkabilirmiydik ben hiç tahmin etmiyorum?

Bu kuşların tek derdi biziz. Başarılı olacaz diye ödleri patlıyor. Kaliteli 3-4 yerliyi kadromuza katabilirsek bu kadar çemkirmezler. Kısa vadede zor gibi ama yerli kalitemiz onlarınkini geçerse bu sefer onlar başlarlar yabancı sınırı kalksın diye. Kısaca herşeyleri bize odaklı. Galatasaray bu ligin kıskanılan abisi yapacak birşey yok :sunglasses:

Ayrıca yerli transferi yapmadık diyorsunuz da kadromuzda bulunan yerlileri daha önceki kulüplerindeki performanslarını gözönüne alarak bir düşünün hiç biri kötü oyuncu değil(di) birde yönetime sallıyorsunuz adam gibi yerli alsaydı felan diye geçen sene Alper'e fener'in verdiği parayı verip alsaydık şimdi de fenerdeki gibi oynamasaydı tepkiniz ne olurdu acaba bizim yönetim ilk geldiğinde söylemişti Avrupa'da başarı sağlama hedefindeyiz diye ve o hedefte yollarına devam ediyorlar.Yerli oyuncularda bu tecrübesizlik oldukça biz yabancılara mecburuz.Ha diyeceksiniz ki Hakan'ı-Ömer'i-Nuri'yi getirelim onlarda Türkiye'nin en az bizim kadar farkındalar ya Hamit gibi okey'e dönerken gelirler ya da hiç gelmezler!

Amaçları Galatasaray'ın CL'deki başarılarına darbe vurmaktı ama başarılı olamadılar bence bu konuda

Ama CL'de yayın hakları konusunda baya darbe vurdular ona karşı birşey yapamadık

Fenerin 3 4 yil icinde aldigi yerliler.

Caner 2.5 m euro

Hasan ali 3,750

Serdar kesimal 4 m

Egemen beles

Orhan sam 3 m

Alper 7.5 m

M.Topal 4.5

Salih 1.5 m

Sezer 3 m

Topuz 9 m

Hatirladiklarim bunlar unuttugum olabilir. Kesinlikle bizden cok fazla bonservis vermislerdir.

Yabancilari ise

Alves 5 m

Kadlec 4.5 m

Yobo 2.5

Meireles 10

Baroni 7 m

Holmen 0

Kuyt 1 m

Sow 10 m

Emenike 13 m

Krasic 7 m

Stoch 5 m

Webo 3 m

İnanilmaz bonservis harcamasi yapmislar.

Hala aziz aziz deyip duruyorlar. Bu kadar paraya alinan basari ortada. Birde sike damgasi yediler.

Gercekki yerli alternatifleri bizden simdilik iyi. İyi yerlileri ileri yastalar.emre 34 egemen 32 gonul 29 bekir 29 ve forvet Ve kanat yerli oyunculari yok.

Bu tarz yerlileri onlara kaptirmsssak ilerde cok sikinti cek

eceklerdir.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamlar yabanci sinirlamasini bahane olarak kullaniyorlar. Sirf Galatasaray Avrupa avantajini kullanip yabanci oyuncu almasin diye. Serefsiz pislikler

Geri
Üst Alt