Üye Görüşü Kadroda Yer Kaplayan İsimler

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Prandelli'nin haksizlik yaptigi isimler: Olcan Adin, Alex Telles, Koray Günter, Sabri Sarioglu (Neredeyse yedek bile oturtmuyor bu isimleri; Sabri zaten A2'de..)

Olcan'dan iyi yerli kanat oyuncumuz yok, Telles kontenjana takilsa bile en azindan deplasmanlara falan götürülebilir (oyuncuyu kaybetmeyelim diye), Koray Günter'i de ön libero olarak kullanabiliriz, Sabri de Veysel'den daha iyi bir futbolcu.

Kadroda bosu bosuna yer kaplayan oyuncular:

393_30160.jpg
1432014.jpg
855176.jpg
892938.jpg

960427.jpg
40463.jpg
1069325.jpg
1063401.jpg
690325.jpg
316101.jpg
62610-3OlaDSs_m2Vgsw5GdbZh3A.jpg
SGuemues-1314-273x437.jpg

250064410.jpg

Yazik günah bu verilen paralara. Toplam 13 futbolcu (aralarinda A2'den gelen genclerde var.. Kiralik bile vermedik bu gencleri, ve kadroyu sisirmekten baska ise yaradiklari yok)

300 tane image koydugun iyi olmuş, isminden cikaramazdik çünkü.

O değil senin bu Sabri takintini napcaz

-Tapatalk-

Boşver adamlar mutlu bak nasıl da sırıtıyorlar , 3.kaleci olacaksın bu memlekette..

Birhan'ı bence bu sene bile ara sıra oynatmalıyız. Ki aldığı para bile değildir.

Eray sırf CL'ye bildirilmesi gereken alt yapı kontenjanından kaldı.

Hamit'te indirim yapılmalıydı bana göre.

Gökhan Zan faydalı adam 11 bile oynayacağı olacaktır.

Umut G., Yiğit falan ise bizim seviyemizde asla değiller.

Sabriyi öz kardeşin gibi seviyorsun Murhan.

I am the one who knocks!

Hadi diğerlerini anladım da Emre Can'la Birhan'dan ne istiyorsun?

Yeteneksiz futbolcu hayranı Murhan. Willian'a bile çöp deyip, Sabri'yi Dani Alves'ten üstün gören Murhan.

Transfer dönemi bitmeden 1,5 ay önce kadrodışı bırakılıp, yine de burada kazandığı parayı kazanamayacağı için hiçbir yere gitmeyen Sabri'ye mi haksızlık yapılıyor?

BİRAZ DA GÜLELİM

Birhan-Sinan Gümüs-Endogan-Emrecan-Alperen 5'lisi kiraya verilse kötü mü olurdu? 1 dakika bile süre alamazlar bu halleriyle..

Endogan yabancı olduğu için kulüp bulması zor olurdu.Alperen yedek kaleci olurdu yine.Emre Can da yedek stoper olurdu.Bunların arasından sadece Sinan şans bulurdu kiraya verseydik.

O değil de endoğan ne oldu. Yine lisans çıkartmadık sanırım. Adamın da başka yere gidip oynama isteği yok. Tuhaf bir durum.

Umut gündoğan tipten kaybediyo bence

Endogan yabancı olduğu için kulüp bulması zor olurdu.Alperen yedek kaleci olurdu yine.Emre Can da yedek stoper olurdu.Bunların arasından sadece Sinan şans bulurdu kiraya verseydik.

O zaman bunlar büyük yetenek falan degil (Aysal ve teknik ekip hep yetenekli diyor da bu elemanlara)..

O zaman bunlar büyük yetenek falan degil (Aysal ve teknik ekip hep yetenekli diyor da bu elemanlara)..

Endoğan Türk olmayacaksa fiyasko bir transfer.Alperen'le Birhan'ı tanımıyorum.Sinan'la Emre Can bana ışık verdi.Kiraya verseydik şans bulacaklarını düşünmüyorum açıkçası.

Mesela Semih'in çıkışı stoperlerden tecrübeli Serkan Özsoy'un devre arasında takımdan ayrılmasıyla oldu.İlk yarı yedek olan Semih 2.yarı formayı kaptı ve sene sonu bizim takımın kampına katıldı.Yönetimin 4.stoper almaması ve Servet'in kırmızı kart yemesiyle Semih patlama yaptı.

Anlayacağın alt liglerde bile gençlere şans vermiyorlar.Hep kaşarlar oynuyor.Bir tek Buca ile Altınordu'nun gençlere şans verdiğini görüyorum.

Geri
Üst Alt