Kadromuza Sahip Çıkalım, Oyuncularımızı Yuhlamayalım!

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
2018/2019 yaz transfer dönemindeki rezaleti tekrar dile getirmeye gerek yok.Ultraslan ( hiç haz etmesem de ) gayet doğru ve net bir açıklama yapmıştır.

Mevcut kadromuz belli , lig için bence yeterli , sadece forvet soru işareti ama yapacak birşey yok.

Bu hususta alınabilecek kötü sonuçlarda etrafı yangın yerine çevirmemeli , yükleneceksek sadece yönetime yüklenmeliyiz.

Ne Fatih Hoca'nın ne de futbolcuların bir suçu yok.Oyuncular formsuz olabilir , kabiliyetleri yeterli olmayabilir , zaten Fatih Hoca alternatiflerine görev verir.

Bu hususta özellikle forvet oyuncularımıza sahip çıkmaktan başka çaremiz yok, bilhassa Eren'e sahip çıkmalı ve desteklemeliyiz.Geldiğinden beri kapasitesinin çok altında bir performans gösterdi ama hatırlarsanız Donk da öyleydi.Biraz duygusal yanı da olduğunu düşünüyorum.Eminim en iyisi için çabalayacaktır.

Özellikle iç saha maçlarımızda kesinlikle oyuncumuzu yuhalamayalım , lütfen ! Başımızda herşeyi gören ve ona göre gereğini yapan veteran bir hocamız var.Maç esnasında oyuncuyu yuhalamanın takıma hiçbir katkısı olmadığı gibi ciddi zararı oluyor.Maçtan sonra yada oyundan çıkarken zaten herkes tepkisini koyar ama yine de yönetime tepkinizi gösterin , oyuncuya değil.

Bunu daha önce Latovlevici ve Umut Bulut da gördük , adamların kapasitesi buydu ama Eren'in daha fazlasını verebileceğini öngörüyorum.Olmazsa Onyekuru parlayacaktır.

Unutmayın ki Galatasaray taraftarı oyuncularıyla teknik ekibiyle sinerji sağladığında bu ligte kimse karşısında duramaz , o yüzden öfkeliyiz biliyorum ama bu sinerjiyi bozmayalım , sonuna kadar takımımıza destek verelim.

#konsantrasyon #yürüyedur #22 #neredekalmıştık

Biz destek çıkacağız çıkmasına da, rakipler bizi kolay çözecek.

Talisca gibi bir oyuncumuz olsa zerre çekinmezdim ama o kadar skorer bir adam da yok.

İlk yarıyı 35 puan üstü bitirmeye bakalım biz.

Biz destek çıkacağız çıkmasına da, rakipler bizi kolay çözecek.

Talisca gibi bir oyuncumuz olsa zerre çekinmezdim ama o kadar skorer bir adam da yok.

İlk yarıyı 35 puan üstü bitirmeye bakalım biz.
Emre 'nin skor katkısı (+10 gol 10 asist civarı ) olacağını düşünüyorum ben umarım bizi utandırmaz.

Futbolculara destek cikariz lakin bu yönetim topa tutulmalıdır. Her mac protesto ve istifa tezahüratları. Yoksa uçurum çok yakin. Hocanın da dengesini bozmuşlardır, taraftar olarak biz bile alt üst olduk.

Eren ve Mugdat ?
Neyini abartiyorum melih abi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapacak birşey yok , bak bizde sağlıkı camiasında de benzer bir durum vardır, kanser hastalarına ve aile yakınlarına her daim pozitif olmaları için telkin de bulunuruz , çünkü bu bir mücadele.Ne olursa olsun motivasyonu ve direnci üst seviyede tutmak durumundayız.Çünkü devre arasına kadar oyuncu değiştirme durumumuz yok.

Hani saçma sapan bir hocamız olsaydı, yetenkli bir forvet oyuncumuzu kenarda oturtsaydı o zaman tepki göstermekte haklıydınız ama teknik ekibimiz üst düzey , oyuncu kalitemiz de gayet iyi.Forvet konusunda oyuncuları desteklemekten öte yapabileceğin bir şey var mı? Oyuncuları yuhlasan mesela ne gibi bir katkısı olur takıma?

Futbolculara destek cikariz lakin bu yönetim topa tutulmalıdır. Her mac protesto ve istifa tezahüratları. Yoksa uçurum çok yakin. Hocanın da dengesini bozmuşlardır, taraftar olarak biz bile alt üst olduk.
o konuda hem fikiriz , arena'da gereğini yapacağız hiç merak etme.

Basliga katiliyorum ve stadyumdaki seyirci profili buradan farkli

Basliktaki destege devam edeceklerine inandigim gibi , yonetim dahil hic bir organa da protesto olmayacak goreceksiniz

Emre o şansları bizde bulabilir mi muamma olan yön orası malum önünde de gol kralı oynuyordu.
eğer eren ceza sahası içerisine top indirebilirse ben altı pas civarından çok gol pozisyonuna gireceğini düşünüyorum.

Sürekli golü arayan bazen gizli forvet gibi içeri sarkan bir oyuncu.Keza ndiaye de bu sefer içeri zorlayacaktır diye ümit ediyorum.

Sonunda Melih Abi. İki gündür öyle şeyler yazıyordun ki ateşim çıkıyordu okudukça. Asla isyan edilecek zaman değil. Elimizde şampiyon bir takım var. Gomis gitti diye yaygara koparmanın anlamı yok! Gomis gitti ama Emre geldi, Onyekuru geldi, Muğdat geldi.

Fatih Terim'in sık kullandığı tabir var "Elimdeki x oyuncu yeni transferdir." Geçen sene Donk için bunu demişti. Bence Sinan'a da yeni transfer gözüyle bakılmalı. Fatih Terim iyi noktalarda değerlendirecektir onu!

Sonunda Melih Abi. İki gündür öyle şeyler yazıyordun ki ateşim çıkıyordu okudukça. Asla isyan edilecek zaman değil. Elimizde şampiyon bir takım var. Gomis gitti diye yaygara koparmanın anlamı yok! Gomis gitti ama Emre geldi, Onyekuru geldi, Muğdat geldi.

Fatih Terim'in sık kullandığı tabir var "Elimdeki x oyuncu yeni transferdir." Geçen sene Donk için bunu demişti. Bence Sinan'a da yeni transfer gözüyle bakılmalı. Fatih Terim iyi noktalarda değerlendirecektir onu!
Sinan'ı çok destekledim ama sanki artık potansiyel eğrisi düşüşe geçti gibi , ben onyekuru'dan ve Garry'den ümitliyim.Tek sıkıntı bu oyuncuların gomis ile girdiği duvar pasları ve içe kat eten set hücumlarını Eren ile yakalayıp yakalayamayacakları.

Kıçını kaldırıp koşmuyorki, sürekli araması lazım o bölgede oynayabilmesi için.

Sinan'dan Burak çıkartmak zor.
442 oynasaydık olabilirdi ama tam bir soru işareti , sezona iyi başlamadı bence.

gol pozisyonlarında var ama oyunda kayıp.

Bence o kadar ümitsiz olmayın. Bu yoklukta Terim'in etkisiyle bir şeyler yapabilir. Çalışacaktır. Benim açıkçası Eren'e alternatif tek umudum Sinan.

Geri
Üst Alt