Kadromuza Sahip Çıkalım, Oyuncularımızı Yuhlamayalım!

Bu aptal yönetimin kandırması çok kanıma dokundu. O yüzden gitmeleri için gün saymada başladım.

Senden fazla Galatasaraylıyımdır rahat ol. Gerçekleri konuşuyoruz biz dobra adamız. Bu forvet hattiyla ligdede avrupadada bir halt yiyemeyiz bunun taraftarlikla alakası yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gerçekleri konuşma üslubun neyine destek verecez gibi sığ bir yorum. forvet hattı yetersiz sinan o bölgede katkı veremez onyekuru daha oraya alışamadı falan desen gerçekleri konuşuyor olursun. direkt forumun ve taraftarın modunu düşürmeye yönelik yorumlar yapıyorsun sürekli.

benden daha fazla galatasaraylı olman ise gülünç.

bireysel atışmalara girmeyelim lütfen.

Ocak ayına kadar az kayıpla gelmek ve destek olmak lazım ocak ta da forvet alırlar umarım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...ama tarık'ı gördüğümüzde bir güzel dövelim!

Eren ile olmaz. Rakip stoperler cok rahat takilacaktir bundan sonra.

Emrenin 10 gol 10 assist yapmasini beklemek hayal olur, ayakta duramiyor herif.

arkadaşlar kadromuz bu sonuçta transfer yapabiliyormuyuz şuanda YOK! şuanda destekleme zamanı özellikle eren'i çok duygusal bir insan olduğunu düşünüyorum kendine güven sağlayabilirse çok etkili olabilir.

oyunculara ve hocaya destek tam olacaktır zaten ama puan kayıplarında yuhalanacak olan yönetimdir bundan kaçı yok kendi kuyularını kendileri kazdılar

katılıyorum zaten statta protesto olmaz büyük ihtimalle. Eren yerine oynayacaksa Henry oynasın Sinan'a hiç güvenmiyorum varlığı yokluğu belli değil birde Muğdat var umarım oda ekstra işler yapar

neyine destek verecez diyo ya...

Yigiti sevmem , coluk cocuk takimindan luzumsuz luzumsuz konusan takintili bir tip

Bana da zamaninda az laf etmedi , ben hemen hemen hic etmemisimdir

Fakat GS lilik sorgulamasi yapacagin biri de degil . Buradaki cogu adamdan daha "gercektir" .. resmini ismini kendini kimseden cekinmeden sunabilecek kadar da cesur

Keza melih i de zerre sevmem , ama o da oyle

Insanlarin GS liligini sorgulamayin . Uslubu elestirmeye tamam ama o da senin benim vazifem degil , burada birbirimizi duzeltmek degistirmek icin degil , Gs ortak paydasinda bulusmus insanlariz

Biz destek çıkacağız çıkmasına da, rakipler bizi kolay çözecek.

Talisca gibi bir oyuncumuz olsa zerre çekinmezdim ama o kadar skorer bir adam da yok.

İlk yarıyı 35 puan üstü bitirmeye bakalım biz.

Belhanda asistleriyle farkı kapatacaktır. Ya da asistin asistiyle :)
Melih hocama katılıyorum. Destek verilmeli oyuncu ve teknik ekibimize. Başkanın da ne kadar suçlu olsa da demeçlerinde menajerlerin kucağına oturmamak için transfer yapamadığını düşünüyorum. Ama transfer ekibinin yurtdışında A.Albayrak ile temsil edilmesini de doğru bulmuyorum.
Dipnot: ay lav yu hocamlar ile iş yapılmadığını umarım yönetimdekiler anlamıştır belki.

——————

Geri
Üst Alt