kahvehane kültürü

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
dün akşam çocukluk arkadaşlarım ile yillar sonra gorusecektik. Dediler kahveye gidelim hem okey oynar hemde muhabbet ederiz.

Tamm deyip, iftar sonrası söyledikleri yere gittim. Öyle marjinal bir tip değilim fakat hiç sosyal biri değilimdir, kahve kültürümde haliyle hiç olmamıştı.

Ama dün akşam ki deneyimin ile müthiş sıcak bir ortam olduğunu belirtmek isterim. Gideniniz vardır belki ama bence bu olaya soğuk bakmayın derim ben. Hiç kadın olmaması bir yana ilk defa özgür ve mutlu hissettim kendimi

Ben çay içtim yan masadakiler çay bardağında yeşil bisey söyledi ikinci turda dayanamadım şu yeşil oralet ne dedim kiviymiş, bayıldım tadına eve bile almayı düşünüyorum

Bizim gittiğimiz yer şehir merkezinde tıpkı cafe gibi bir yerdi yaşlı da yoktu. Açıkçası kokuşmuş siyasetin yapıldığı bir yer değildi. Çocukken koy kahvesine gitmiştim berbat bir yerdi yani oraya kiyaslayabilirim en fazla bu konuda çok gelişmişsiz

Meyve tabağı, kuru yemiş, bozasi, kuru pastası falan mutfak iyiydi böyle yerler varsa lütfen önerin iki, üç kişi toplanıp birlikte takılalım

22745.jpg

Evet dayı olmaya ilk adımını atmış bulunuyorsun Dorukcuğum.
Sana tavsiyem her zaman yancı ol, hesap ödeme ihtimalin sıfır.
Fındık fıstık oralet takılırsın biraz.
Ha bir de altına minder getir mazallah popon ağrımasın o tahta sandelyelerde.

18 - 20 yaş dönemleri arkadaşlarla çok giderdim. Daha sonra çoğu genç boş zamanlarında kahveye takılırken ben kendimi önce bilgisayara sonra da yazılıma verdim.

Kahve de boş zaman geçirmek yerine kendi kendimi alanımda çok geliştirdim. İyi ki de öyle yapmışım.

18 - 20 yaş dönemleri arkadaşlarla çok giderdim. Daha sonra çoğu genç boş zamanlarında kahveye takılırken ben kendimi önce bilgisayara sonra da yazılıma verdim.

Kahve de boş zaman geçirmek yerine kendi kendimi alanımda çok geliştirdim. İyi ki de öyle yapmışım.
Bekar olduğunu ben şahsen biliyorum fakat forum ahalisi de öğrenmesi için tekrar soruyorum dostum

Bekar mısın ?

59 olduğunu açıklamıştı
Onur hiç mi ailende 59 luk insan yok be kardeşim.

59 luk adam bu kadar hızlı düşünüp, zeki yorumlar atar mi onu geçtim İnterneti etkin kullanabilir mi ?
Benim ailemdeki 59luklar ağır gerizakali imkansizz sen kolpalanmışşın bu çok açık

Onur hiç mi ailende 59 luk insan yok be kardeşim.

59 luk adam bu kadar hızlı düşünüp, zeki yorumlar atar mi onu geçtim İnterneti etkin kullanabilir mi ?
Benim ailemdeki 59luklar ağır gerizakali imkansizz sen kolpalanmışşın bu çok açık
Vallahi de billahi de haklısın

Geri
Üst Alt