Kalan Maçlar ve Şampiyonluk Şansımız

Herşey güzel gidiyor. İnşallah güzel biter. Herkesin ortak görüşü, deplasman performansımızı arttırmak. Bunu başarırsak 4. yıldızı takacağız inşallah. Ben şahsen takımdaki o isteği, hırsı gördüm.

Elazığ Konya ve Karabükspor deplesmanları zor Trabzonspor da bize ters geliyor.

Çocukların gidecekleri şehirlere bak :D

Akhisar Londra Konya :D

Şaka bir yana,

fenerin şampiyonluk şansı benim gözümde % 0'dır.

% 100 şampiyonuz.Konu kapanmıştır.

"Buraya gelmeden önce araştırmalarımda, Konya’nın büyük bir şehir olduğunu biliyordum. Konya tipik bir Türk şehri olarak değil de, bir Avrupa şehrine benzediği için burayı tercih ettim ve burada olmaktan dolayı da çok mutluyum."

- Alexander Hleb

Gerçekten halkını değiştirin, İzmir'den sonra Türkiye'deki en güzel şehir. Coğrafi ve fiziksel yapısını iyi kullanmışlar.

Edit: İstanbul'u bütün olarak düşünerek yazdım. :)

İşin kötü yanı Türkiye kupası maçlarının araya girecek olması.

Kupa'nin cok sorun olacagini zannetmiyorum. Genis kadromuz oldugu icin 2-3 kupa daha olsa yine oynar bizimkiler. Epey genislettik kadroyu cünki. Banko olmayan adamlarimiz kendisini göstermek icin maclara epey asiliyor.

"Buraya gelmeden önce araştırmalarımda, Konya’nın büyük bir şehir olduğunu biliyordum. Konya tipik bir Türk şehri olarak değil de, bir Avrupa şehrine benzediği için burayı tercih ettim ve burada olmaktan dolayı da çok mutluyum."

- Alexander Hleb

Gerçekten halkını değiştirin, İzmir'den sonra Türkiye'deki en güzel şehir. Coğrafi ve fiziksel yapısını iyi kullanmışlar.

Edit: İstanbul'u bütün olarak düşünerek yazdım. :)

Hleb ile ben farklı konyalara mı gidiyoruz acaba?

Konya'ya ne zaman gitsem içim kararıyor,her yer yemyeşil.Tüm renkler yeşil.

Duvarlar,evler,dolmuşlar bile,heryer cırtlak yeşile boyanmış.

Antalya (+)

Ç.Rize (+)

Karabük(=)

Konya (+)

Sivas(+)

Elazığ (+)

Trabzon (*+++*)

bir tek karabükten korkuyorum.son maç trabzonsa fenerle puanlar aynı olur ya da bir puan önde girip son maça şampiyonluğu bırakırsak hacının takımı bizden en az 10 yer :)

Aslinda dogruyu söylemek gerekirse ne SL'de basari nede Lig Kupa'sini ilk uca koyarim, Fener'i arena'da 3-4 Golle süpürsek Sezon biter benim icin.

arkadaşlar emre itine puan farkını sorduk ve üstün matematik zekasıyla cevapladı ;

[attachment=7594:170820132300591706466.jpg]

:D

Ekli dosyalar

• 170820132300591706466.webp
    170820132300591706466.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 170820132300591706466.webp
    170820132300591706466.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 82
he bu arada 20 milyon embesilin arasında 3-5 de olsa akıllı adam var

[attachment=7595:Ekran Alıntısı.PNG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 91
Hleb ile ben farklı konyalara mı gidiyoruz acaba?

Konya'ya ne zaman gitsem içim kararıyor,her yer yemyeşil.Tüm renkler yeşil.

Duvarlar,evler,dolmuşlar bile,heryer cırtlak yeşile boyanmış.

Tamam da yeşil olunca düzensiz ve çarpık mı oluyor? :) Eksikleri illa ki var. Özellikle ağaçlandırma konusunda. Hem konu iç sıkıcı olmasıysa Londra gibi iç sıkıcı bir şehir yok herhalde Avrupa'da?

Art arda gelen galibiyetler ve azalan puan farkının takımdaki havayı değiştirdiğine inanıyorum. Geçen sene çok dengesiz gidiyorduk ama deplasmandaki Schalke galibiyetinden sonra değişen hava ile galibiyet serisi yakalamış ve ligi koparmıştık. Yine başarabiliriz.

Geri
Üst Alt