- 1 Mayıs 2018
- 58.423
- 49.159
- 3.873
calvin klein jeans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisini de alayım
operasyon günleri ua giyeyim diğer günler bunu deneyelim

boxerım calvin kleinSoyunurken manita lcw boxerı görmesin diye şu düşülen hallere bak bırakın kardeşim şu isim fetişistliğini
Marks n Spencer tercihim oluyor indirimdeyken alirim bi iki tane 3lu. Yillar oldu uzmedi(marka)katlanması, lastiğinin hemen bozulması, apış arasından delinmesi vb kral
f/p kaliteli boxerTaş gibi fiyat performans
Anthony Jackson Likralı 6'lı Kutu Premium Erkek Boxer Color (LUCIO, L) : Amazon.com.tr: Moda
Anthony Jackson Likralı 6'lı Kutu Premium Erkek Boxer Color (LUCIO, L) : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Çok bilmiyorum ya sabit bir kaç markadan gidiyorum bir de içerik daha önemli her markanın her ürünü de iyi olmayabiliyor, dagiler de f/p bu arada.Bugün sipariş edecektim ama karar veremedim. Calvin’e göre nasıl onu da çok beğenmiyorum ama fena değil yine.
Bu da iyi mesela evetMarks n Spencer tercihim oluyor indirimdeyken alirim bi iki tane 3lu. Yillar oldu uzmedi(marka)
Dagi de 1 alana 1 bedava oldugunda pijama aliyorum.Çok bilmiyorum ya sabit bir kaç markadan gidiyorum bir de içerik daha önemli her markanın her ürünü de iyi olmayabiliyor, dagiler de f/p bu arada.
Duluth Trading Cobir türlü iyisini bulamadığım ürün
nike, new balance, blackspade denedim çok memnun kalmadım
dagi eh işte
var mı bunun kalitelisi yoksa seher yıldızı mı giyelim
Böyle söyleme “çevir g*tüne sok” yazarlar ben ciğerini bilirim bu forumun6XL boxer önerilerinize açığım
mal sığmıyor
Bunlar spor salonuna suyu stanley termosla götüren tiplerboxerım calvin klein
arabam bmw f30
mekan işletmecisiyim
Ck fena değil ama fiyatına göre çabuk soluyor rengi vsmodal olanlar fena değildi
under armour ve ck denemedim onlar nasıl
İsmi çok manidar “mala badi”Denediklerini beğenmeme sebebin nedir, ne problem yaşıyorsun bilmiyorum ama benim baya pahalı markalar dahil her aldığım iç çamaşırında bel lastiği problemi olurdu. Ben dar ve vücudu biraz saran boxer giyiyorum, onla rahat ediyorum, ancak biraz göbekli olduğum için (hatta son 1 senede kilo da aldım) o bel lastiği giyerken hep kıvrılıyor ve aldığım boxerların nerdeyse hepsinde hem çok kolay kıvrılıveriyordu, hatta bazıları rulo haline geliyordu, öyle sürekli kıvrılınca ve üstüne 1-2 kere de yıkanınca bel lastikleri eciş bücüş kıvrılmış-yamulmuş kalıyordu, iflah olmuyordu bir daha. Yani normal elinde bile düzgün durmaz hale geliyordu bel lastikleri. Dediğim gibi sözde ünlü ve biraz pahalı markalar dahil. Onları da fit insanlara göre mi yapıyorlar nedir...
Sonra bir gün annem çarşıdan mı almıştı neydi seneler önce. MALABADİ marka. Yine aynı şey olur diye düşünerek giydim ama çok memnun kaldım. Giyerken göbekten dolayı kıvrılsa bile düzeltince olması gerektiği gibi düzeldi ve yıkanınca falan da eski formunu uzun süre korudu. Hatta yok ya tesadüftür deyip birkaç kere daha giymeyi bekledim. Yok aynı sorun olmadı veya hani çok kilolu dönemlerimde çok hafif derecede yaşadım ve büyük oranda çok rahat ettim. O zamandan beri MALABADİ markasından şaşmadım don alırken.
Tabi her modeli öyle midir bilemem. Çeşitli boxer modelleri çıkardılar zaman içinde. Dar-geniş boxer'lar, farklı desenler vs... Kumaş ve dikiş kalitesi öyle çok aşırı üst düzey olmayabilir, onu da not düşeyim. Yani arada bir orasından burasından iplik çıkma durumları vs.. hiç olmadı değil. Ancak öyle kısa ömürlü de olmadılar dediğim gibi.
Benim aldığım model şu 075 numaralı model: Malabadi Erkek Mavi Bordo Yeşil 3 Lü Pamuk Elastan Boxer 3M075 Erkek Ekonomik Paketler Malabadi (üçlü paket linki olduğu için 3m075 yazıyor)
Farklı renkleri, üçlü beşli paketleri vs var, bakarsın incelersin siteden, diğer modellere de bakarsın istersen. En azından bir denenebilir derim. En kötü bunu da denedim olmadı dersin.
Not: Reklam değildir.
perhize basla reis6XL boxer önerilerinize açığım
mal sığmıyor