Kalp Kırana Bigün Başka Biri Aynı Seyi Yaşatır Mı?

aşk acısı çekeni götüreceksin kokoreççiye basacaksın acılı kokoreci çatlayıncaya kadar yedireceksin sabaha kadar tuvaletten çıkamayacak basen sancısını çekecek sonra da bir temiz yaş sopa ile döveceksin . acı macı kalmayacak .
bu kadar büyütmeyin kızları . değmiyor yaşayınca öğreneceksiniz. istisnalar hariç olmak kaydıyla kalbe dokunabilen kız nadirdir hele bu zamanda.
Sergen'in, Hollywood Film dünyasında gezmesine ne diyorsunuz Fatih Bey ?

Son düzenleme:
Bu hayatta sağlık, aile ve dostluktan daha önemli bir değer yok, sokmuşum kızlara, istemiyorsa zorlama

XPERIA X

Kalbinizi kıracakmış gibi üzerinizde tepinen enerjik ince belli hatunları kaçırmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalbinizi kıracakmış gibi üzerinizde tepinen enerjik ince belli hatunları kaçırmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mesaj attım watsaptan utancından bişey diyemiyo...arada 21 yas fark var ya o kişiyle...

Kreşe yazdirsinlar artık seni Sergencik olmuyor böyle.

Senin ergenligini düşünemiyorum.

Başlığı görünce Sergen olduğunu anlamıştım. Çok şertmemek gerek dönem dönem benzer başlıklar açıyor veya alakasız bir konuda bunları dile getiriyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzde 99 yanlarına kar kalıyor.

Ancak sen yinede çok kafana takip üzülüp kendini heba etme.
Çünkü üzerinden biraz zaman geçtikten sonra ne kadar boş şeyler için kendimi heba etmişim diye düşünüp çok guleceksin

Gerçek Kaptan NANDO!

Erken yatmışım. Forum bayağı hareketli bir gece geçirmiş. Köprüde karşılaştığı kadınla ilişkiye giremeyen Hikmet'ten sonra acı çeken Sergen.

kızı forumdan bulmus beyler

Aşk acısı çeken adama saygı duyamıyorum.

Şimdi sana ne anlatsak boş gelecek.
Sen 1-2 hafta hüznünü yaşa.
Sonra git arkadaşlarınla takıl eğlen sana iyi gelecek şeyler yap. Alış veriş kısa bir tatil mesela köyün varsa oraya git.

Bu kızlar böyle işte.
Değer verip ona bunu gösterirsen senin aşkına saygı duyacağına senin duygularını kullanırlar.
Bir daha kimseyi sevme.
Çocukların olana kadar anneni babanı kardeşlerini ve kendini sev. Ileride gerçek ve karşılıksız essas sevgiyi sana evlatların verecek.

Gscimbom Mobile

Sen bunun cevabının evet olduğunu düşünüyorsan, veya öyle olmasını istiyorsan, bu durumda sen de zamanında birisinin kalbini fena halde kırmışsın Sergen demekki şimdi onu çekiyorsun.

Yok öyle bir şey, takılma bunlara.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt