- 1 Ağustos 2014
- 62.926
- 73.188
- 4.218
Bu da mı Davilla'nın yavDavila şov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da mı Davilla'nın yavDavila şov
Bu da mı Davilla'nın yav
Davilanın tipini bilen var mı allah rızası için. Adamı hiç görmedim. Haim fresco gibiBu da mı Davilla'nın yav
Garry-Onye yine iyi zamanlarında topla alıp gidiyorlardı yav, haksızlık etmeyelim. Ama bayağı uzun süredir takımda Çolak-Baytar rotasyonu kadar bile kafaya orta yapabilen, topu aklıyla oynayabilen kanat izleyemediğimi söyleyebilirim. Feghouli keli kanatta dursa belki o olabilirdi ama o da 1 sezondur kendini yekten 10 numaraya ata ata bir hal oldu. Diagne'yi gol kralı yapan en kötü Trezeguet kalibresinde adam diyordur belli ki yine kala kala D'Avila'nın gönül borcu transferlerine kaldık.
Davilanın tipini bilen var mı allah rızası için. Adamı hiç görmedim. Haim fresco gibi
Ben de görmedim. Allah için anlaştığımız bir transferde fotolarda yandan adama da yer verseler de hepimizin merakı gitseDavilanın tipini bilen var mı allah rızası için. Adamı hiç görmedim. Haim fresco gibi
h.o diyebilir miyiz kamki ?valla heyecanlandım üstad sen 5 dk arayla bu kadar iddialı yorumlar atınca. bilirsin futbol bilgine ve gözlem yeteneğine sonsuz bi inancım var
boş yorum yapmazsın sen
şimdiden h.o inşallah
ben nereden bileyim kamki çevresi olan sensin
Kalp problemi mi? Yok artıkZaten 22 degil renktas, daha öncede yazdim.
Ama bizde is yapar!
Unutmayalim, kalp problemleri vardi bunun bide Corona positif cikti.