Kalu Galatasaray Yolunda!

Birkaç tane de zeki adam bulun yav. Nerede beyinsiz driplingçi varsa hepsine talip oluyoruz. Bu senede orta yapabilen, pas oyununa katılabilen, aklıyla takıma katkı sağlayabilecek kanat izlemeyemeyeceğiz anlaşılan.
emre-kilinc-of-sivasspor-R4YX40.jpg

Bu adamı izlediğine emin misin renktaşım ?

Kaç maç izlediniz yav? 1 gol 1 asist yapmış adam bizde nasıl iş yapacak?

gs coştu emre ve kalu gsde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 gol 5 asist yapanı alamazsın zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman kiralık alacaksın.
Daha net adamlar alacaksın.

Tabiki fransa ligi ile bizim lig bir değil..
Orada az skor yapması burada başarısız olacağını göstermez.
Kalu izlediğim kadarıyla onyekuru veya garry kadar çabuk hızlı bir oyuncu değil.
Videolardada izlediğim kadarıyla hiç tutmadım.Bu benim düşüncem.herkesin düşüncesine saygım var.

22 yaşında kaliteli adamı 4,5 milyona bie yedirmezler.

Ama bizim ilk yapmamız gereken üst düzey takımlardaki kadroda düşünülmeyen oyuncular olmalıdır.kiralık olur,belli bir bonservis ücretiyle olur..
Bunların geneli kendisini kanıtlamış adamlar oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanadanin bonservisine karsilik bu herifin alacaklarini verecegiz gibi bir his var icimde, bari bir iki ucuz bonservisli getirse de oyle versek

Yalancida olsa foruma bi duyumcu sart
Hepsini yolladılar, değerlerini anlamadılar.
Sonra da böyle çöl de şu arar gibi Duyumsuz kal!
Öyle davranış sergilersen, hepsi GSC den kaçar, Twitter'e girer.

Bende çok kez tam giderken Keramettin Admincim ben kolumdan adeta tuttu ve bırakmadı. Biraz Saygı..

Transfer Istihbarat Şefi

Birkaç tane de zeki adam bulun yav. Nerede beyinsiz driplingçi varsa hepsine talip oluyoruz. Bu senede orta yapabilen, pas oyununa katılabilen, aklıyla takıma katkı sağlayabilecek kanat izlemeyemeyeceğiz anlaşılan.
Hayır.

Ben 2x Simsiyah Hızlı Tren istiyorum.
Orta açmasını bilmese de olur, ama hızı Usain Bolt varı olsun ve leblebe gibi Adam geçsin.

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt