- 20 Ağustos 2017
- 18.983
- 12.708
- 1.653
Bize geçen sene girer girmez gol atmıştı şimdi hatırladım.
Gol 6:20
Iyi hafizan var kardeş. Tebikler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır.
Ben 2x Simsiyah Hızlı Tren istiyorum.
Orta açmasını bilmese de olur, ama hızı Usain Bolt varı olsun ve leblebe gibi Adam geçsin.
Transfer Istihbarat Şefi
Teşekkürler üstad. Bu golü de hatırlamamın sebebi geçen yaz linnese baya sövmüştüm. 3-4 gol yedirmişti hazırlık maçlarında aklımda kalmışIyi hafizan var kardeş. Tebikler.
Tene bak bi de kaliteli zenci teni değil. Sanki iltihaplı gibi surat var adamda. Kaliteli zenci dediğin böyle olur
Ekli dosyayı görüntüle 88274
Rahatsız mısın? Sana bi cevap verirdim de neyse cezayla uğraşamamZenciden anliyosun galiba. Bize biraz anlatabilir misin? Iyi bir zencide bulunmasi gereken
ozellikler nelerdir? Burada olur olmaz her gordugune sulanan erkekler var.
Onları bize bırakmıyorlar. Bizim ozanwoformudur nedir nerelerdeBirkaç tane de zeki adam bulun yav. Nerede beyinsiz driplingçi varsa hepsine talip oluyoruz. Bu senede orta yapabilen, pas oyununa katılabilen, aklıyla takıma katkı sağlayabilecek kanat izlemeyemeyeceğiz anlaşılan.
Rahatsız mısın? Sana bi cevap verirdim de neyse cezayla uğraşamam
sakin ol rtas rahatla birazRahatsız mısın? Sana bi cevap verirdim de neyse cezayla uğraşamam
sakin ol rtas rahatla biraz
Orası öyle ama bir de şu maçta nzonzi lemina seri luyindama onyekuru saracchi muslera falcao andone feghouli falan yok. Oyuncular kampa yetişmiyorsa bir şey beklememek gerek. Bu seneki şansımız turnuva yok o yüzden gelmeleri gerek. Getiremezlerse yönetimin suçu.sezon bağıra bağıra gelmiş ya.
Defansif zafiyetler, orta sahanın yumuşak olması, beklerim aksaması, takimin sadece bireysel çabalaması.
Direkt 2019-2020 özeti bu.
Adem ve ömer kendini göstermiş.
Burada benim 3 hayal kirıklığım var b
babel-jimmy-ahmet hazırlık donemi bu uçlu çok iyiydi çalışma sorunu var bizde bence ya. Oyuncular bireysel bakınca fena durmayıp bir takim siciyorsa sorun çok net teknik.
Hoca ekibini acilen kaliteli adamlarla guclendirmeli
Bizde yaptıramayız zatenBen 1-2 kez izledim. Bal yapmayan arı işte bizim bal yaptırmamız lazım. Bayağı efektif bir oyuncu.
Onları bize bırakmıyorlar. Bizim ozanwoformudur nedir nerelerde
Bizim ekibi şu takıma gönül vermiş 5 kişiden oluştursa bu sığır ekipten daha faydalı olurAbi üst düzeyleri bize bırakmıyorlar da bir Trezeguet, Nwakeme, Visca filan bulmak da atla deve olmasa gerek yav. Bizim scout gözüken transferler bile menajer transferleri. Fener'in Comolli'nin kucağına oturması gibi biz de direksiyonu D'Avila'nın eline verdik, ne söylese getiriyoruz. Şunu yapana kadar eldeki değerlere şans var daha iyi. En azından olmazsa cepten ekstra para çıkmadı dersin.
Topu ceza sahasına taşısın da sonrası Allah kerim.Ben 1-2 kez izledim. Bal yapmayan arı işte bizim bal yaptırmamız lazım. Bayağı efektif bir oyuncu.