Kamada, Crystal Palace'ta

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718031692796.png

Daichi Kamada, Crystal Palace'a transfer oluyor ve oyuncu tıbbi testlerin ilk bölümünü zaten tamamladı.

Oliver Glasner'ın şiddetle istediği Kamada serbest oyuncu olarak Palace'a katılacak ve iki yıllık sözleşme imzalanacak.

[Fabrizio Romano]

kamada sürekli kartal simgesi olan takımlara transfer oluyor

Bu adam niye tutmuyor gittigi takimlarda

Nedense hep 1 veya 2 senelik sozlesmeler imzaliyor bu Japon. Yasi 27 olupta bu denli kisa sureli sozlesmeler enteresan geliyor bana.

Frankfurt' da 6 sene kalmış, 1 sene kiralık gitmiş. Bundesligada gayet de istikrarlı şekilde oynamış. Lazio' da olmadı diye abartılı yorumlar yapılıyor...

kamada sürekli kartal simgesi olan takımlara transfer oluyor
bu ilginc durumu gecen bi haber de denk gelmistim.

diger yandan genel anlamda -konuya nacizne bir gorus belirtmek gerekirse ;

kamada nin yeni takimi kendisi adina dogru bir tercih gibi gorunor.

- eski hocasi ile tekrardan bir araya gelecek olmasi onemli bir ayrinti.
- yeni takimi tarafindan net istenen isim olmasi da *oyuncuya ayri bi motive moral ,ozguven olacaktir-suphesiz.

benim bu konu da daha ilginc buldugum durum ve buna binaen teorim ;

tudor gelene dek, lazio da 2.planda idi kamada. tudor gelir gelmez 11e donmesi ,akabin de pozitif performans sergilemesi, problemin salt oyuncu da olmadigina da bir sinyal di adeta. oyuncunun yeni hoca ile en one cikan oyuncular dan olmasi lazio adina soguk dus etkisi yapmis olsa gerek.
bu degisim ve pozitif akim hoca ve kamada vs gibi oyuncularla lazio yeni bir sayfa acip sezona hazirlanacakken, , ,
>>>
derken ,tudor takimdan ayrildi.
akabinde kisa surede kamada uzatmayip takim dan ayrildi.

burada su akillara geliyor teorisel olarak ,
acaba ,kendisini tutan ivme yakalatan tudor'un takimdan ayrilacagini *kamada/menajeri biliyor muydu ? . . .
sayet bi sekil de bu duyumu aldiysa, sozlesme yenilemeye yanasmadan, ada secimine onay vermis gorunuyor.

dogru sistem,dogru hoca, dogru oyuncular birlikteligi, kendisine destek cikilan ortam da, kamada ve veya benzer durumlar da oyuncular gercek potansiyellerini sahaya yansitiyor kanimca.

italya ligi ; uzakodogu - japonya,guney kore vs adina dogru bir lig mi ,bu da ayri tartisilasi bir konu. istisnalar disinda uzakdogulu yeteneklerin basarili oldugu cabuk uyum sagladigi *ligler ; alman,belcika,hollanda, ada futbolu bolgeleri gibi gorunuyor nacizane uzun yillardir tespit gozlemim den cikarimim.

kismen ispanya ve portekiz de *bu denkleme akdeniz dolayli katildi son yillardaki gelenlerle(kubo ve morita son ornekler den bu baglam da) .

alt yas gruplarin dan beri listem de olan -bu lig ozelindeki isimler,
tomiyasu, endo , mitoma - epl bazli kalitelerini ispatmalis japon yetenekler.

< ayni ligde beklentimin oldugu urawa dan avrupa belcika ligine gecis yapan hashioka nin beklentiyi karsilayip akabinde ada yolunu tutmasi,, (o donem yanilmiyorsm trabzonun ciddi olarak ilgisi vardi)
* luton takimin da kisa sure oynadi 10 mac olmasi lazim. <- oyuncunun mevkii dolayli kismen harcandigini dusunuyorum-> *sag bek olarak oynamasini beklerken, luton da izledigim kimi maclar da stoper gormemle sasirmistim.

velhasil, kamada nin lazio da hele de tudor'un ayrilisiyla beraber -kalmasi buyuk riskti kendi kariyeri adina . acmak gerekirse kismen, ->

oyuncunun * lazio da sarri donemi , >> *milli takim formasini kaybetmesi ,kanimca *kirilma ani idi ,*kariyer planlamasi adina -ayrilisi kacinilmazdi.
nitekim beklendigi gibi oldu. sasirmadim.

yeni takiminda basarilar diliyorum.

Bu tam zekasız aptalın teki. Almanyadan devam edecekti

lavuk her sene sözlesme yenileyip imza parası alıyor
kuluplere para kazandırmıyor

Bu herif niye her sene beleş transferde???

Geri
Üst Alt