Kamil Abitoğlu Bugün Galatasaray'ı Frenledi

Murat Hülagü

10 Numara!
FIFA kokartlı eski hakem ve Sözcü gazetesi yazarı Selçuk Dereli, Çaykur Rizespor maçında G.Saray adına verilmeyen penaltı pozisyonunu Amkspor.com’a değerlendirdi.

Şampiyonluk yarışının kızışmaya başladığı şu haftalarda lider Fenerbahçe ile arasında ki puan farkının açılmasına tahammülü olmayan G.Saray bugün, Kamil Abitoğlu freni ile karşılaştı.

Kamil Abitoğlu vermediği penaltıyla geceye damgasını vuran isim oldu. Görkem’in eliyle oynamış olduğu pozisyonda bir penaltı kararı vermesi gerekiyordu.

Dün akşam ki Fenerbahçe maçında omuza çarpan topa penaltı kararı veriliyorsa, bu pozisyona hayli hayli penaltı kararı verilir. Çünkü Görkem’in kolu açık ve doğal konumunda değildi, burada çizgi hakemi ve yardımcı hakem, Kamil Abitoğlu’nu uyarabilirlerdi.

Kamil Abitoğlu, bu penaltıyı vermeyerek maçın sonucuna etki eden hakemler kervanına bir halka daha ekledi…

MHK ve Hakemleri eleştirmekten artık yorulduk! Ya bu duruma el atsınlar ya da artık Türk futbolundan ellerini çeksinler

Selçuk, Burak, Umut ve Mancini frenini ne yapacağız?

Oynadığımız futbolu ve futbolcuları bir kenara bırakın

Ünal Aysal yapamıyorsa bıraksın, Fenerbahçe saha dışı faktörleriyle kazanmaya ve önümüzü kesmeye başladı yine.

Melonun pozisyonunda sarı kart verip penaltı vermemek neyin kafası bunu da anlamadım hakem hakkımızı yedi kritik hatayla ama yine de suç bizde o 2 gol pozisyonunu atmalıydık.

Yönetiminde fenerli ezikler gibi oyunu kuralına göre oynaması gerekiyor adamların ağlamalarından dolayı bunlar başımıza geliyor.

Boş laf. Adam görmedi zaten, yardımcı uyarmalıydı..

Melonun pozisyonunda sarı kart verip penaltı vermemek neyin kafası bunu da anlamadım hakem hakkımızı yedi kritik hatayla ama yine de suç bizde o 2 gol pozisyonunu atmalıydık.

Yönetiminde fenerli ezikler gibi oyunu kuralına göre oynaması gerekiyor adamların ağlamalarından dolayı bunlar başımıza geliyor.

Git bi' kural kitabı filan al. :)

2 net penaltı verilmedi bakalım ne olacak.

Tffyi yıkmayan ultraslan kendini fesetsin defolsun gitsinler

penaltıda asli sorumlu kale arkası hakemi , kamil maçın genelinde ortada yönetti

Rakibin olmayan iki penaltiyla 3 puan aldı sen 2 puan bıraktın anladık kötü futbol oynadıkta arkadaş birde burdan bakın

Birakin boyle seyleri, bizimkiler TFF ye tepki veremez, onun kralini Fener yapar anca.

Bizimkiler bi waf eder, yarin miaauww, o yuzden birsey olmaz..

Bugün alınan beraberliğin bence baş aktörü hakem değildi.Sahada futbol oynayan bir takımız kenarda oyunu yöntecek ve yönlendirecek bir hocamız yoktu.En azından bu maç için frenleri içimizde aramalıyız.

Hakemin olayın içinde olduğunu inkar etmiyor değilim.Lütfen yanlış anlaşılmasın.

ne alakası var be altı pasdan 2 ol kaçır git sabriyle oyna selçuka mac boyu sabret sonra hakem de antuya baglamayın iyice

fener kadar güçlü bir lobiye sahip olamadığımız sürece herşeyimizi keserler. Yapacak birşey yok. Adamlar hafta içi ligdeen çekilirz diye göz dağı verdi. Al sana 2 penaltı.

Bakalım bizim taraftarlar ne yapacak

neden bahsediyorsun sen yaw burağın kafasında top adamın açık eline çarpmadı mı 6. hakem ne bok yiyor orda

hem oyunda olmaması bişey değiştirmez o zaman neden sarı kart verdi

Ben el var için demedim. Sen 2 penaltı demişin. Hayır 1 penaltıyı vermedi. O da yardımcının suçu.

Yorumları görünce bir yandan seviniyorum demekki galatasaray taraftarı 3 puanı sadece iyi futbolla istiyor hakkı da olsa kötü oynadığı zaman 3 puan istemiyor

Geri
Üst Alt