Kamil Jozwiak Galatasaray'da İddiası!

Emre Tiger'ın doğru haber sayısı Lemina'nın sakatlanmadığı maç sayısına eşittir.

Yalan malan ama olsun arrtık yalan da olsa duyuma ve duyumcuya ihtiyacı var bünyenin

Kim bu

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Emre Kaplan: “Kamil Jozwiak için 3.5 milyon Euro zorunlu satın alma bedelinde pazarlıklar devam ediyor. Jozwiak ve Moder’de anlaşma tamam, oyuncuların maaşları gayet makul. Transferdeki tek sorun satın alma bedelleri.” (A Spor)

@Melih Peker'in mesajlarından birini görüp haber mi yaptı acaba bu? :asd:

Şu iddialardan gına geldi artık reelde yaşamak istiyoruz

Emre Kaplan: “Kamil Jozwiak için 3.5 milyon Euro zorunlu satın alma bedelinde pazarlıklar devam ediyor. Jozwiak ve Moder’de anlaşma tamam, oyuncuların maaşları gayet makul. Transferdeki tek sorun satın alma bedelleri.” (A Spor)
Emre Kaplan bu haberleri FM'de kariyer açıp yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum :sopa: :asd:

ewt adamları aldık tek sorun kulübüne vereceğimiz para

Heis transfer işlerinde takıldığımız 2 nokta var:

1) Oyuncuların eşlerini Türkiye’de yaşamaya ikna etmek.

2) Kulüplerine vereceğimiz para.

Bu 2 Polonyalı çok genç olduklarından muhtemelen henüz evli değiller o yüzden sorunların %50si otomatik olarak çözülmüş. 2.yi de aştık mı tamamdır.

Kulübüylede oyuncuyla da anlaşıldı Belhanda satılsın hemen alınacak şeklinde haber yapan yok mu?

Transferdeki tek sorun satın alma bedelleriymiş.İşte habercilik bu.

yok efendim klübüyle anlaşıldı oyuncunun maaşı sorun yok oyuncuyla anlaşıldı klübünün bonservisi sorun Transferdeki pürüzlermiş anasını satayım ısmarlama haber yapıyorlar tutarsa biz bildik tutmazsa da klübüyle anlaşılamadı oh ne güzel dünya

Bir tane iş adamımız yok 10m€ bastırıp şu iki oyuncnun bonservisini sponsorluk ile alsın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Moder gelir Kamil gelmez gibi .

Bunun piyasa degeri Moderden daha fazla.
Zor gibi .

hayırlı olsun james rodrigues'i de almışız

başkan sonunda paraya kıydı demek.

Geri
Üst Alt