Kamp Kadromuz Açıklandı!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
galatasaray_5546.jpg

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'ya gidecek olan Galatasaray'ın kadrosu açıklandı.

Galatasaray, yurt dışı kamp hazırlıkları kapsamında bugün Avusturya’ya gidecek.

Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla saat 11.30’da Graz kentine hareket edecek olan Sarı-kırmızılılar, buradan daha sonra karayoluyla Bad Waltersdorf kasabasına geçecek.

Kamp çalışmaları kapsamında 31 Temmuz Pazartesi günü Akhisar Belediyespor, 5 Ağustos Cumartesi günü ise Hertha Berlin ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Emrah Başsan, Bafetimbi Gomis, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Garry Rodrigues, Koray Günter, Atalay Babacan, Gökay Güney, Yunus Akgün, Recep Gül, Barış Zeren, Eray İşcan.”

u17 ve u21 ekibinden alınmayan var mı?

Donk-Tarık falan hala kalıyormu yaw dehleyin şunları

Transferleri tamamlayamayıp eksikleri kadrodaki çöplerden ve altyapıdan tamamlamayı planlıyorlar muhtemelen.

donk bile siritmamis son macta
buna aldanip mesela birkac tane cöp olan oyuncuyu tutacaklardir

Donk, orta saha alınıp dehlenmeli
Tarık, sol bek alınıp dehlenmeli
Emrah, kanat alınıp dehlenmeli
Koray, stoper alınıp dehlenmeli
Eray, yedek kaldeci alınıp dehlenmeli.

Eksikleri iyi belirlemişsin murh
koray kalabilir , iyi bir yedek olur.dmc de oynayabilir.

Koray dışında evet diğerleri gidebilir. En azından yedekte genç var deriz...

geçen yedekten girdi oyuna dmc oynattı baya iyi top dağıtmıştı , selçuk'tan net iyiydi.Bir de kafa toplarına da dengeli çıkıyor.Bence dursun alternatif olur , pas özelliği iyi bir oyuncu.

Tamam seni mi kıracam doktor ya, dursun kadroda.

Dursun mu dedim ben, Allah belanı versin Dursun.

Donk beyin takımda kalacağını düşünüyorum. Hem stoper hemde orta saha alternatifi olması nedeniyle.

Diğer malları acilen göndermek lazım.

Koray ve Emrah dışında çöplerin hepsi gitsin... Ama bunun için transfer lazım, özellikle orta saha ve kanat, yönetim ne zaman getirecek bu topçuları?

Ozan ve Abdussamed alinmamis

Geri
Üst Alt