Kamp Kadromuz Belli Oldu!

Melo'ya yapilan özel muammele'den hic memnun degilim. Bu kadar gec kalmasina hic bir sebep bulamiyorum.

Büyüksün be Prandelli. Eray'ı kampa götürmemiş. Alperen Uysal, İsmail Çipe kadroda. İnşallah bunlardan biri iyi kaleci çıkar da yerli kaleci peşinde koşmayız. Ayrıca alt yapıdan belki de ilk defa bu kadar çok futbolcu götürüyoruz kampa. Bunlar heyecan verici şeyler. Berk Yıldız'ı özellikle takip edecem. Hadi bakalım. Oyun başlasın. :)

Büyüksün be Prandelli. Eray'ı kampa götürmemiş. Alperen Uysal, İsmail Çipe kadroda. İnşallah bunlardan biri iyi kaleci çıkar da yerli kaleci peşinde koşmayız. Ayrıca alt yapıdan belki de ilk defa bu kadar çok futbolcu götürüyoruz kampa. Bunlar heyecan verici şeyler. Berk Yıldız'ı özellikle takip edecem. Hadi bakalım. Oyun başlasın. :)

Eray ın özel bir sebebi mi var yoksa o da mı yolcu

Twitter / sportifmedya : @CimbomStatistic vardı gözden ...

Oğuzhan Kayar, Sinan Gümüş, Muhammed Alperen Uysal, İsmail Çipe, Hüseyin Altuğ Taş, Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, Berk Yıldız, Birhan Vatansever, Emre Tosun.

Hoca cok sayıda genci götürmüs kampa. Bir zahmet patlayın artık gencler :)

Bu arada Melo'nun gec katılmasına bir anlam veremedim.

Tafo eraya kız mı ayarlayacak ne buluyor bu adamda ben anlamıyorum.. Halı saha da bile döverler bu erayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kamp 10 günlük zaten Sneijder nasıl katılsın kampa. Bir 3-4 hafta tatil yapmayı haketti. Bu arada kadro derinliğimiz yetersiz gibi.

4 Kale - Muslera, Eray, İsmail, Alperen

5 Stoper - Chedjeu, Semih, Koray, Emre Can, Emre Tosun

1 Sağ Bek - Veysel

2 Sol Bek - Telles, Hakan

7 Orta Saha -Hamit, Selçuk, Yekta, Melo, Emre Çolak, Umut, Birhan

6 Kanat - Aydın, Bruma, Amrabat, Olcan, Sinan, Berk Yıldız

3 F.Arkası - Sneijder, Furkan, Oğuzhan

4 Forvet - Burak, Umut, Berk İsmail Ünsal, Hüseyin

2 Kaleci, İsmail, Alperen

5 Stoper - Hakan, Semih, Koray, Emre Can, Emre Tosun

2 Sağ Bek - Veysel,Hamit

2 Sol Bek - Telles, Hakan