Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Daha Umut Gundogan, Oguzhan Kayar gibi adamlar da gönderilmeli. Hala gonderilecek bu isimlerin yanında 10a yakin çöp vardir takimda.

Ontiverio'nun kaç tane maçını izlemiş olabilir ki Prandelli. Kaç tane 90 dakikalık maç videosu var. Tamam iyi işler yapacak diyoruz, iyi işler yapsın istiyoruz da Mancini'nin raporuna göre hareket ediyor lafları falan adamın kendi itibarını zedeler. Kendisinin aklı yok mu ki Mancini'nin lafı ile hareket ediyor?

Satılacağı veya kiranacağı söyleniyordu, belki bir gelişme vardır. Ayrıca 8 yabancı bulundurabiliyorsun, ee ben kadroyu kursam kalkıpta lucas'ı 8'in içine almam. İlla izlemeye gerek yok yani..

Bu işte bir salaklık var. Sabri, Eboue kadro dışı bırakıldı, Salih Dursun zaten satıldı. Takımda sağ bek olarak sadece Veysel kaldı, ona da ne kadar güvenilir tartışmalı...

Tarık'a falan 6 milyon Euro istenen bir ortamda bu hamlenin anlamı ne? Paramız da yok zaten??

fener medyası haber yapıyor sabri için burda kavga ediyoruz gelin gaza gelin . Bir durun ya adam kaç kere izledi sabriyi bence yalan haber .Gerçek olmasını istemem

Satılacağı veya kiranacağı söyleniyordu, belki bir gelişme vardır. Ayrıca 8 yabancı bulundurabiliyorsun, ee ben kadroyu kursam kalkıpta lucas'ı 8'in içine almam. İlla izlemeye gerek yok yani..

Hadi bu yabancıydı. Endoğan'ın kaç kez izlemiştir Prandelli? Bak böyle şeyler oyuncunun hevesini kırar. Kaan'ı kaç kez izledi? Enginin kaç maçını izledi? Bilmiyorum bana biraz saçma geliyor. İlk kampa götürüp sonraki kamplara almasaydı anlardım durumu.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben oyuncuları beğendiğim için böyle bir yorum yapmıyorum. Sadece o oyuncuların antrenmanda ya da en azından bir maçta çıplak gözle Prandeeli tarafından izlenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum o kadar.

Sezon boyunca oynadıgı 2-3 maçla yıllardır Galatasarayın topçusu olan birçok oyuncuya sahibiz.İnşallah onlarda temizlenir.

SABRİ KAPTAN'a saygım sonsuz ve kendisinin elinden geldiğini yaptığını biliyorum. Ancak elinden gelenler GALATASARAY KALİTESİNDE DEĞİLDİR. Kimse kimseyi kandırmasın. O yüzden sözleşme yenilenmemesi kesinlikle doğrudur. Ona verilecek para ile başka bir yerli oyuncu alınırsa tam olacaktır. (İşin ilginç tarafı SABRİ bu kapasiteyle yılda 1 MİLYON DOLAR alırken onu savunanlar ayda 1000TL ile geçiniyor)

Hadi bu yabancıydı. Endoğan'ın kaç kez izlemiştir Prandelli? Bak böyle şeyler oyuncunun hevesini kırar. Kaan'ı kaç kez izledi? Enginin kaç maçını izledi? Bilmiyorum bana biraz saçma geliyor. İlk kampa götürüp sonraki kamplara almasaydı anlardım durumu.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben oyuncuları beğendiğim için böyle bir yorum yapmıyorum. Sadece o oyuncuların antrenmanda ya da en azından bir maçta çıplak gözle Prandeeli tarafından izlenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum o kadar.

Kaan daha 18 yaşında bebe a2 için düşünülmüş olabilir veya vakit kaybetmeden kiralananilir. Endoğan'la da sözleşme imzalandı mı imzalanmadı mı belli değil. Geçen sene türk pasaportu çıkmamıştı. Engin ise malın bayrak taşıyanı, şenol güneş şutladı, fatih terim şutladı, mancini şutladı kalkıpta prandelli'nin tutmasını beklemeyelim bence.

Kararın doğruluğu veya yanlışlığı üzerine tartışılabilir fakat hoca daha ilk günden böyle bir hamle yaparak cesaretini ortaya koymuştur. Bu adım ya herro ya merro demektir. İstediğini elde ederse yapmış olduğu bu tarz hamlelerle efsane olacaktır kesinlikle. Lakin devamı da gelmeli. Takımda çöp çok. Hepsinden arındırmalı bizi.

Kaan daha 18 yaşında bebe a2 için düşünülmüş olabilir veya vakit kaybetmeden kiralananilir. Endoğan'la da sözleşme imzalandı mı imzalanmadı mı belli değil. Geçen sene türk pasaportu çıkmamıştı. Engin ise malın bayrak taşıyanı, şenol güneş şutladı, fatih terim şutladı, mancini şutladı kalkıpta prandelli'nin tutmasını beklemeyelim bence.

Neyse farklı düşünüyoruz seninle. Mesela Engin'in mal olduğunu sen ben biliyoruz ama Prandelli bilmiyor. Kaan 18 yaşında ama 18 yaşında A takımda oynayan bir çok isim var. Sen bile Kaan'ın nasıl futbol oynadığını bilmiyorsun. Belki A takımda oynayabilecek kapasitede bu çocuk. Benim söylemek istediğim senin benim bildiğimle hareket edecekse bu adam, kukladan ne farkı kalır.

Daha bu ilk dalga ama en az bir 10 tane daha var.

Bu listeden sadece Sabri'yi tutarim ben acikcasi! Insallah yalandir Sabri mevzusu..

Sabri disindakiler gercekten SKANDAL

Sabriyi severim. Bana göre çoğu adamdan iyi oynar.

Ancak Galatasaray'ı karıştıracak hertürlü eylemden kaçınırım. Yani kusura bakma Sabri.

Oyuncu için T.D. ve yönetimi yiyecek değilim.

Galatasaray'dan fazlasıylan kazandın.

5u7u2u5a.jpg

Sağda Tarık solda Telles fizikleri ile Ronaldo ve Bale karşısında yılın en ağır dramı olur 5 milyonda gişe yapar. Yabancı kısıtlamasına ve ülkede ki bek sıkıntısına hiç girmedim fark ettiysen.

Evet Sabri tek başına hem Bale hem Ronaldo'yu durdurabilen müthiş bir futbolcu, Sabri defansif olarak koca bir SIFIR karşısında rakip geri geri koşan bir adamdan bahsediyoruz, eğer haber doğruysa bravo Prandelliye.

ayni konudan tam 3 tane :S

Hic skandal değil. Cok yerinde olur. Yabanci kontenjani acisindan ve oyuncularin gelisimi acisindan kiralanacaklar.

Hele hele sabri cok gec kalinmis bir hamle.

ReReReRaRaRa

Bu işte bir salaklık var. Sabri, Eboue kadro dışı bırakıldı, Salih Dursun zaten satıldı. Takımda sağ bek olarak sadece Veysel kaldı, ona da ne kadar güvenilir tartışmalı...

Tarık'a falan 6 milyon Euro istenen bir ortamda bu hamlenin anlamı ne? Paramız da yok zaten??

Hamit

ReReReRaRaRa

Geri
Üst Alt