- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Daha Umut Gundogan, Oguzhan Kayar gibi adamlar da gönderilmeli. Hala gonderilecek bu isimlerin yanında 10a yakin çöp vardir takimda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ontiverio'nun kaç tane maçını izlemiş olabilir ki Prandelli. Kaç tane 90 dakikalık maç videosu var. Tamam iyi işler yapacak diyoruz, iyi işler yapsın istiyoruz da Mancini'nin raporuna göre hareket ediyor lafları falan adamın kendi itibarını zedeler. Kendisinin aklı yok mu ki Mancini'nin lafı ile hareket ediyor?
Satılacağı veya kiranacağı söyleniyordu, belki bir gelişme vardır. Ayrıca 8 yabancı bulundurabiliyorsun, ee ben kadroyu kursam kalkıpta lucas'ı 8'in içine almam. İlla izlemeye gerek yok yani..
Hadi bu yabancıydı. Endoğan'ın kaç kez izlemiştir Prandelli? Bak böyle şeyler oyuncunun hevesini kırar. Kaan'ı kaç kez izledi? Enginin kaç maçını izledi? Bilmiyorum bana biraz saçma geliyor. İlk kampa götürüp sonraki kamplara almasaydı anlardım durumu.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Ben oyuncuları beğendiğim için böyle bir yorum yapmıyorum. Sadece o oyuncuların antrenmanda ya da en azından bir maçta çıplak gözle Prandeeli tarafından izlenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum o kadar.
Kaan daha 18 yaşında bebe a2 için düşünülmüş olabilir veya vakit kaybetmeden kiralananilir. Endoğan'la da sözleşme imzalandı mı imzalanmadı mı belli değil. Geçen sene türk pasaportu çıkmamıştı. Engin ise malın bayrak taşıyanı, şenol güneş şutladı, fatih terim şutladı, mancini şutladı kalkıpta prandelli'nin tutmasını beklemeyelim bence.
Nerdeyse elimizdeki tek sag bek Sabri var, kadro almamak gibi bir lüksümüz yok. Sabri lazim bu takima.
Sağda Tarık solda Telles fizikleri ile Ronaldo ve Bale karşısında yılın en ağır dramı olur 5 milyonda gişe yapar. Yabancı kısıtlamasına ve ülkede ki bek sıkıntısına hiç girmedim fark ettiysen.
Bu işte bir salaklık var. Sabri, Eboue kadro dışı bırakıldı, Salih Dursun zaten satıldı. Takımda sağ bek olarak sadece Veysel kaldı, ona da ne kadar güvenilir tartışmalı...
Tarık'a falan 6 milyon Euro istenen bir ortamda bu hamlenin anlamı ne? Paramız da yok zaten??