Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun,Aydin,Hamit milyonlari yatarak cukkalasinlar,dalga gecilenin aksine Sabri formanin hakkini vermiştir kadroda rotasyon adami olarak kalabilirdi buna benzer dinamik oyuncu sikintimiz var zaten doğruysa yazik.
G.Saray'da Sabri ile birlikte kamp kadrosuna alınmayan 8 futbolcu:Gökhan Zan, Engin Baytar, Endoğan Adili, Yiğit, Sercan, Ontivero, Eboue
Ali Naci Küçük'ün haberi
Nerdeyse elimizdeki tek sag bek Sabri var, kadro almamak gibi bir lüksümüz yok. Sabri lazim bu takima.
Polarcılar destek çıkacak gibi Sabri'ye, herşey neredeyse onların elinde bitiyor. 1-2 maç yenildik mi istifaya çağırır embesiller.
Ceyhun gitti, Hamit ve Aydın sakattı??
sabriyi kesme lüksümüz yok diye diye başımıza çıktı bu futbolcu müsvettesi
Suç Sabrinin'de sakatlanmaması mı her ihtiyaç olduğunda ciktı oynadı adam.
Prandelli neden önünde bir tanima sureci varken bu yolu seçti ne ara izlemiş adamı yetersiz kaldigi çok donem olmuştu önceki sezonlarda, ben bunu anlamadım renktas yoksa Sabri'yi kesmesi çok büyük bir kriz değil ama adalet acisindan ve vicdan açısindan etik bulmuyorum.

Sercan, Yiğit, Ontivero, Engin tamam da Gökhan Zan, Eboue(transfer yapılmayacaksa) kalabilirdi.