Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Gökhan Zan, Engin Baytar, Endoğan Adili, Yiğit, Sercan, Ontivero, Eboue

Ontivero zaten kiralık verilecek pişmesi için fakat endoğanı niye almamış ki.

Ceyhun,Aydin,Hamit milyonlari yatarak cukkalasinlar,dalga gecilenin aksine Sabri formanin hakkini vermiştir kadroda rotasyon adami olarak kalabilirdi buna benzer dinamik oyuncu sikintimiz var zaten doğruysa yazik.

Selcuk inan olacak yuzsuz formayi cikardi atti 3 milyonluk sozlesme kapti. Sabri daha az kazanarak mucadele etti ayiptir ulan.

G.Saray'da Sabri ile birlikte kamp kadrosuna alınmayan 8 futbolcu:Gökhan Zan, Engin Baytar, Endoğan Adili, Yiğit, Sercan, Ontivero, Eboue

Ali Naci Küçük'ün haberi

Sercan, Yiğit, Ontivero, Engin tamam da Gökhan Zan, Eboue(transfer yapılmayacaksa) kalabilirdi.

Polarcılar destek çıkacak gibi Sabri'ye, herşey neredeyse onların elinde bitiyor. 1-2 maç yenildik mi istifaya çağırır embesiller.

Hayırlı olsun. Ben yolamazdım kesinlikle.

Veysel daha iyidi sanki.

Neyse çoğu taraftar gına yakar bir taraflarına artık

Ceyhun gitti, Hamit ve Aydın sakattı??

Suç Sabrinin'de sakatlanmaması mı her ihtiyaç olduğunda ciktı oynadı adam.

Prandelli neden önünde bir tanima sureci varken bu yolu seçti ne ara izlemiş adamı yetersiz kaldigi çok donem olmuştu önceki sezonlarda, ben bunu anlamadım renktas yoksa Sabri'yi kesmesi çok büyük bir kriz değil ama adalet acisindan ve vicdan açısindan etik bulmuyorum.

sabriyi kesme lüksümüz yok diye diye başımıza çıktı bu futbolcu müsvettesi

Yerli olarak ligin en iyi sag bek oyuncusu sabridir. Solda zaten Telles var Sag bek icinde yabanci kullanmak bu sinirlamada akillica davranis olmaz. Sag bek oynayabilecek 3 oyuncu var sabri, veysel ve salih. Salih ve Eboue'nin durumu zaten belli, anca veysel oynar ama onunda alternatife ihtiyaci var. Böyle bir kitlikta sabriyi göndermeyi dogru bulmuyorum ben.

Suç Sabrinin'de sakatlanmaması mı her ihtiyaç olduğunda ciktı oynadı adam.

Prandelli neden önünde bir tanima sureci varken bu yolu seçti ne ara izlemiş adamı yetersiz kaldigi çok donem olmuştu önceki sezonlarda, ben bunu anlamadım renktas yoksa Sabri'yi kesmesi çok büyük bir kriz değil ama adalet acisindan ve vicdan açısindan etik bulmuyorum.

Eğer bu takımda adalet olsaydı Sabri 5 yıl önce gönderilmişti çoktan şu anda da böyle bir tartışma olmazdı :ka21:

Sercan, Yiğit, Ontivero, Engin tamam da Gökhan Zan, Eboue(transfer yapılmayacaksa) kalabilirdi.

Gökhan'ı ben de severim ama gitmesi lazım. Semih-Koray-Hakan var zaten. Yabancı stoper de gelecek ve ya Chedjou kalacak. O yüzden gereksiz.

kusurabakmayin ama....30una gelmis ve orta acamayan adamin isi yok Galatasaray gibi bir takimda.....alt yapidan cikti takimda kalacak diye bir madede yok....bosuna yer kapliyor bence senelerdir.....

Şu anda Sabri'nin bilim adamlarınca kanıtlanmış yeteneksizliğini mi tartışıyor forum?İnanması güç hakkaten.

Yürüyedur sayın sezar

Tapatalk

Ayrıca hoca sağlık kontrollerinden gelen efor testlerine vs'ye bakmıştır karar alırken. Gücü yerinde olmayan, kendine bakmayan futbolcuya yer yok.

Geri
Üst Alt