Kamp Yeri Önerileri

Ulan sen beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda kanaat getirebiliyorsun. Otellere hediye paketinde giden tatilcilerden hiçbir zaman olmadım! Bu konudan bana saldırmak için sana ekmek çıkmaz sevgili arkadaşım Keramettinciğim.

Yine mi ulan

Tırsak bir havan var, olası yabani hayvanlara karşı 3.5 atman yüzde 94.7 ihtimal

Muğla, Akyaka diyorum. Cennet'ten gelmiş bi yer gibi, orman tarafı inanılmaz.

Orayı çok iyi biliyorum. İki defa gittim. Cennet yetersiz bir benzetme olur. Tam istediğim yer. Akyaka gibi bir yer var mı onun arayışındayım. Bu sefer farklı yerler istiyorum. Ama emin olamazsam yine oraya gidebilirim.

Adı Mustafa, çıplak elle aslan avlamak, ayılara mukavemet göstermek hobileri arasındadır.

Her geçen postta seni farklı ünlülere benzetiyorum abi. Sırada unutulmayan karakterimiz Ziya! Aslan ne arar Türkiye'de...

Burada Ziya sen oluyorsun ama. Safariye çıkmış olamaz mısın, ve/veya Rusya kırsalına gitmiş olamaz mısın ? Vizyonunun bu kadar dar olduğunu bilmiyordum. Hayal kırıklığına uğrattın.

Burada Ziya sen oluyorsun ama. Safariye çıkmış olamaz mısın, ve/veya Rusya kırsalına gitmiş olamaz mısın ? Vizyonunun bu kadar dar olduğunu bilmiyordum. Hayal kırıklığına uğrattın.

Hayır efendim. Gitmedim, çıkmadım, bilmiyorum. Kendi ülkemin güzelliklerini görmeden yabancı kentlere gitmeyeceğim

Not: Bu postta ileri derecede züğürt tesellisi kullanılmıştır!

Kuzey Ege tarafını dene derim. Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu, Assos...

Assos’ta denize sıfır kamp yerleri var. Kadırga koyu muhteşem. Suyu süper, tertemiz. Bence çok soğuk da değil ama Antalya suyuna falan alışmışsan soğuk gelebilir. Ülkedeki en bozulmamış yerlerden bir tanesi diyebiliriz. 15 dk yukarısı Kaz dağları zaten. Adatepe köyüne çıkarsın, Hasan boğuldu şelalesi, Mıhlı şelalesi vs. 30-40 dakikada Geyikli iskelesine geçip Bozcaada’ya geçebilirsin belki günübirlik görmediysen eğer.

Not: Döneceğin gün erken çık Adatepe ve şelalelere öyle uğra bence. Tabi bir gününü ayırıp gezip tekrar kamp alanına da dönebilirsin. Tuncel Kurtiz’in NTV’de bir programı vardı. Yazın her hafta bir ünlüyü ağırlayıp Kaz dağlarında yürüyüş yapıyorlardı. Adatepe Köyü’de oturup sohbet ediyorlardı. Zaten evi de vardı sanırım orada.

Otellere hediye paketinde giden turist ne lan MK?

Yaşadığı şehirden uçakla tatil yerine gidip, servisle otele girdn, bir hafta sonra otelden çıkıp yine servisle havaalanına bırakılan ve yaşadığı şehre dönen turist.

Geri
Üst Alt