Kamp Yeri Önerileri

Yaşadığı şehirden uçakla tatil yerine gidip, servisle otele girdn, bir hafta sonra otelden çıkıp yine servisle havaalanına bırakılan ve yaşadığı şehre dönen turist.
En nefret ettiğim tatil yapma biçimi. Önemli bir noktaya parmak basmışsın sayın MK. Bir de bunlar güneş kremi sürüp şezlonga yatıp '' yoğun geçen senenin yorgunluğunu atıyorum '' der. Git evinde yat o zaman, MAL.

Kuzey Ege tarafını dene derim. Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu, Assos...

Assos’ta denize sıfır kamp yerleri var. Kadırga koyu muhteşem. Suyu süper, tertemiz. Bence çok soğuk da değil ama Antalya suyuna falan alışmışsan soğuk gelebilir. Ülkedeki en bozulmamış yerlerden bir tanesi diyebiliriz. 15 dk yukarısı Kaz dağları zaten. Adatepe köyüne çıkarsın, Hasan boğuldu şelalesi, Mıhlı şelalesi vs. 30-40 dakikada Geyikli iskelesine geçip Bozcaada’ya geçebilirsin belki günübirlik görmediysen eğer.

Not: Döneceğin gün erken çık Adatepe ve şelalelere öyle uğra bence. Tabi bir gününü ayırıp gezip tekrar kamp alanına da dönebilirsin. Tuncel Kurtiz’in NTV’de bir programı vardı. Yazın her hafta bir ünlüyü ağırlayıp Kaz dağlarında yürüyüş yapıyorlardı. Adatepe Köyü’de oturup sohbet ediyorlardı. Zaten evi de vardı sanırım orada.

Birkaç kişi Assos'u önermişti. Orayı güçlü bir ihtimal olarak görüyorum. Bahsettiğiniz yerler merak ettiğim yerler. Muhtemelen oralara kadar gidebiliriz.

Ama sizin gibi değerli milf hunterlar bizi yol gösterecek doğru yolu bulacağız gibi neyse devamını çeğen tepesinde şırdanlarımızı tüketirken getiririz.
Milf Hunter beni cok iyi tanimlayan bir sifad olmus,
kalemine-aklina saglik renktas
bayildim...

En nefret ettiğim tatil yapma biçimi. Önemli bir noktaya parmak basmışsın sayın MK. Bir de bunlar güneş kremi sürüp şezlonga yatıp '' yoğun geçen senenin yorgunluğunu atıyorum '' der. Git evinde yat o zaman, MAL.

Şimdi o insanları da yargılamamak gerekir. Herkes güneyde egede yaşayacak kadar şanslı olamıyor. Haftasonu istediğimiz kadar denize girebiliyoruz. Ama bütün sene boyunca sadece bir hafta deniz görme şansı olan insanlar var. Sadece deniz kum istemek hakları olabilir. Öyle bir sektör oluştu maalesef. Gez, şehir otellerinde fabrika otellerinde kalma diyeceğim ama diğer yandan o şekilde çok masraflı oluyor. Hele aileysen.

Birkaç kişi Assos'u önermişti. Orayı güçlü bir ihtimal olarak görüyorum. Bahsettiğiniz yerler merak ettiğim yerler. Muhtemelen oralara kadar gidebiliriz.

BAHSETTİĞİNİZ yerler...
BAHSETTİĞİNİZ...

Şahsımı derinden yaralayan bir resmiyet ☹️

İlla Assos’a git MK mı diyelim MK?

Şimdi o insanları da yargılamamak gerekir. Herkes güneyde egede yaşayacak kadar şanslı olamıyor. Haftasonu istediğimiz kadar denize girebiliyoruz. Ama bütün sene boyunca sadece bir hafta deniz görme şansı olan insanlar var. Sadece deniz kum istemek hakları olabilir. Öyle bir sektör oluştu maalesef. Gez, şehir otellerinde fabrika otellerinde kalma diyeceğim ama diğer yandan o şekilde çok masraflı oluyor. Hele aileysen.
Düşüp bayılacam şimdi yemin ediyorum.

BAHSETTİĞİNİZ yerler...
BAHSETTİĞİNİZ...

Şahsımı derinden yaralayan bir resmiyet ☹️

İlla Assos’a git MK mı diyelim MK?

hahah. El alışkanlığı olmuş maalesef. Ciddi bir konu olunca öyle oldu. Assos evet arayışa giriyorum. Denizi soğukmuş ama olsun. Gerçi ben Bodrum'da da üşüyorum. Orada donabilirim. Olmadı tırnakları sokarız sadece.

Adama öneri yapılıyor onu bile beğenmiyor, ortamı geriyor. Üzücü.

Ulan sen beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda kanaat getirebiliyorsun. Otellere hediye paketinde giden tatilcilerden hiçbir zaman olmadım! Bu konudan bana saldırmak için sana ekmek çıkmaz sevgili arkadaşım Keramettinciğim.

:tbr:

mustafa bey kampa gitmese bile cadiri kurmayi basarmisa benziyor

Doğrucu Davut'u sal biraz, adam işine gücüne baksın. :D

Hepsi birer gerizekalı; beyinsiz insan toplulukları. Yahu insan olan gittiği memleketi gezer. Ama bunlar dana gibi otellere gidiyor. Patlayana kadar yemek yiyor; derisi soyulana kadar havuza giriyor; kudurana kadar alkol alıyor. Sonrasında yaşadıkları kente dönünce ben Antalya'ya gittim, Fethiye'ye gittim diyorlar!!

(Oldu mu)

Hepsi birer gerizekalı; beyinsiz insan toplulukları. Yahu insan olan gittiği memleketi gezer. Ama bunlar dana gibi otellere gidiyor. Patlayana kadar yemek yiyor; derisi soyulana kadar havuza giriyor; kudurana kadar alkol alıyor. Sonrasında yaşadıkları kente dönünce ben Antalya'ya gittim, Fethiye'ye gittim diyorlar!!

(Oldu mu)
Sakin olmakta fayda var biraz gevşeyin lütfen

(Oldu mu)
Çok çirkin bir post düzenle istersen. İnsanların yaşam tarzı hakkında bu şekilde konuşamazsın.

(Oldu mu)

İnsanları bu şekilde yargılaman senin gibi modern, zeki ve kaliteli bir insana yakışmıyor.

Çok çirkin bir post düzenle istersen. İnsanların yaşam tarzı hakkında bu şekilde konuşamazsın.

İnsanı çıldırtabilecek yeteneklere sahipsin.

Düzenlemiyorum.

Kalsın böyle. Yanlış, rencide ediciyse admin düzenlesin; işi ne!

İnsanları bu şekilde yargılaman senin gibi modern, zeki ve kaliteli bir insana yakışmıyor.

Aşağıdaki postu yazmış birine söylenecek en son söz!

Aşağıdaki postu yazmış birine söylenecek en son söz!

Tutarsızlık da yakışmıyor sana, senin gibi modern, zeki ve kaliteli 1 insana.

(Oldu mu)

seviye yerlerde malesef.

Geri
Üst Alt