Kamp Yeri Önerileri

Uludag'a gitmisti arkadaslarim bayagi ovuyorlardi

Fethiye'ye gitmistik 2 sene once ama cok sicakti bilemiyorum cekilir mi

Bir de fazla kisiyle kamp yapmak kavga cikariyor galiba 5'ten fazla kisi olmamak gerek

Uludag'a gitmisti arkadaslarim bayagi ovuyorlardi

Fethiye'ye gitmistik 2 sene once ama cok sicakti bilemiyorum cekilir mi

Bir de fazla kisiyle kamp yapmak kavga cikariyor galiba 5'ten fazla kisi olmamak gerek

5 mi! Ne yaptın Hamza Bey. Adam dövmeye mi gidiyoruz! İki kişiyiz; belki üç olur!

Muğla, Akyaka diyorum. Cennet'ten gelmiş bi yer gibi, orman tarafı inanılmaz.
1_9691.jpg

Haritada burası nereye tekabül ediyor , bulamadım.

Hayırlı uğurlu olsun Şevket Bey. Ağustos ayında gideceğim. O zamana kadar yazabilirseniz tecrübelerinizden faydalanabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim :hat:
Ooo vakit varsa ben size Turkiyede kamp yapilacak bolgeleri tek tek yazarim guzel bir rehber olabilir. Eklemek isteyenlerde ekleme yaparlar faydali bir konu acalim ozaman.

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ege ve Toroslari anlatacagim ilk olarak. Toroslara kamp yapmaya gittigimde geri donmek istemedim surukleyerek geri getirdiler bence herkesin gormesi gereken bir yer

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merakla bekliyorum. Toroslarda biraz daha doğayla iç içe olabilecek yerler vardır. İlerleyen zamanlar için oraları da tercih edebiliriz. Ama önümüzdeki ilk tatilde istikamet Ege. Toroslara zaten yakınız; kısa süreli tatillerde de gidebiliriz oralara.

Merakla bekliyorum. Toroslarda biraz daha doğayla iç içe olabilecek yerler vardır. İlerleyen zamanlar için oraları da tercih edebiliriz. Ama önümüzdeki ilk tatilde istikamet Ege. Toroslara zaten yakınız; kısa süreli tatillerde de gidebiliriz oralara.

Öyle olmuyor işte :D Toroslara çıktığında alakan olmasa bile yörük gibi hissediyorsun kendini asla aşağıya inesin gelmiyor tekrardan. Beni arkadaşlarım döverek indirdiler geri şehre :D

Neler neler var o Torosların içinde bir bilseniz. Fotoğrafları da ayarlayıp paylaşım yapacağım.

Öyle olmuyor işte :D Toroslara çıktığında alakan olmasa bile yörük gibi hissediyorsun kendini asla aşağıya inesin gelmiyor tekrardan. Beni arkadaşlarım döverek indirdiler geri şehre :D

Neler neler var o Torosların içinde bir bilseniz. Fotoğrafları da ayarlayıp paylaşım yapacağım.

Mutlaka paylaşmalısınız; bekliyoruz :hat:

Geri
Üst Alt