Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Konuyu açan arkadaşa gelince. Nereye gidersen git, umarım Ayı ile karşılaşırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın bebeği oldu düş yahu peşinden!Mutlaka paylaşmalısınız; bekliyoruz![]()
O da 3 harfli. Girebilir.Konuyu açan arkadaşa gelince. Nereye gidersen git, umarım Ayı ile karşılaşırsın.
Adamın bebeği oldu düş yahu peşinden!
Iyi olur, hiç olmazsa anlatacak eli ayağı düzgün bir hikayesi olur.O da 3 harfli. Girebilir.
Konuyu açan arkadaşa gelince. Nereye gidersen git, umarım Ayı ile karşılaşırsın.
Uzattıkça uzatıyorsun yok Akdeniz olmaz Ege olsun, yok şöyle olsun yok böyle olsun. Bir şeyi de beğen be!Zamanı olunca yazı yazacağını söyledi. Ne var bunda huzur ver asıl sen bana!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim çocuğum var, Film için vakit yok.
Uzattıkça uzatıyorsun yok Akdeniz olmaz Ege olsun, yok şöyle olsun yok böyle olsun. Bir şeyi de beğen be!
Bence para kazanabilecegimiz pazarlara yonelmeliyiz, Asya gibi (Japonya, Cin, Endonezya vesaire) veya ABD gibi

Ege, Akdeniz, yeme ulan bizi.
Asıl niyetin Ukrayna.
Salda gölüne gitmeni tavsiye ederim. Ben bu yaz oraya gideceğim.
Haa bende GS icin kamp yeri sandim
Konuyu okusana rtas

Boş ver bence sahil kasabalarını, kamp için en ideal yer Türkiye'nin Maldivleri olarak bilinen Salda gölüdür. Gittiğine pişman olmazsın.Güzel bir öneri abi teşekkürler. Ama sahil kasabalarında arayış içerisindeyim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş ver bence sahil kasabalarını, kamp için en ideal yer Türkiye'nin Maldivleri olarak bilinen Salda gölüdür. Gittiğine pişman olmazsın.