# Kamran Ağayev

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
512x.jpg

Türki Cumhuriyeti vatandaşı olan futbolcular yerli statüsünde yer alabiliyor zannımca. Bunun daha önce örnekleri var. Yine Azerbaycan vatandaşı olan Reşad Sadıkov, yerli olarak bir dönem Kayserispor ve Kocaelispor forması giymiştir. Haa şimdi durum değişmiş olabilir. Zira, Demirören yönetiminden olumsuz olarak ne deseniz çıkar. O yüzden kesin bir şey diyemem, ama hala yerli statüsünde yer almaları mümkünse şayet, Kamran Ağayev takıma kazandırılmalıdır. Öyle Azerbaycanlı olduğu için önyargı ile yanaşmayın sakın. Bir dönem Azerbaycan'da yaşamış ve hala denk geldiğinde Azerbaycan futbolunu takip eden biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, Kamran Ağayev gelirse bu ligin en kaliteli 2-3 kalecisinden biri olur.

Ufuk, Aykut, Eray 3 yedek kalecimizi topla bir kaleci etmez. Eray'ı da, Ufuk'u da gördük. Bu adamlara güvenip yola devam edemeyiz. Muslera'nın başına bir şey gelirse, ki bu sezon birkaç kez yaşadık bu sıkıntıyı ve neler yaşandığını gördük. O yüzden sağlam bir yedek kaleci şart.

Kamran ayrıca çok tecrübeli bir kaleci. Azerbaycan Milli Takımı ile 40-50 gibi Uluslararası maça çıkmış ve bunların çoğunda kurtarışları ile izleyenleri şaşkına çevirmiştir.

İşte o kurtarışlardan bazıları...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LVrI5eG7wiw[/media]

Arkadaşlar bu konu bilmem kaçıncı kez söylendi ama ben yine belirteyim...Türk Cumhuriyetlerindeki oyuncular Süper Ligde yabancı sayılıyor ...

Muslera'yı seviyorum ama Avrupa'da büyük bir kulübe gidebiliyorsa gitsin isterim.Gurur duyarım.Zaten epey tepe tepe kullandık.15-20m€ para da kazandırabilir.Tabii kaleciyi yerli alabiliyorsak.Onur'un bize geleceğini hiç zannetmiyorum.

Eskiden baya iyidi bildiğim kadarıyla. Takip edemedim ama uzun yıllardır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yəni kılı var. Balı var. Şanslı bir kaleci.

Bizde balı şansı olana yaxşı qılı var ağ güllü tumuşu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kılı falan bilmem ama baya iyi kaleci. Özellikle Azerbaycan milli takımı ile çok başarılı maçlarını izledim.

azerbaycandan futbolcu felan cikmaz.

Doğru. Bugüne kadar Azerbaycan'dan doğru dürüst futbolcu çıkmadı. Ama bu hiç çıkmayacağı anlamına gelmez. Örneğin normalde Ermenistan'dan da futbolcu çıkmaz. Fakat bugün Mhitaryan diye bir adam Borussia Dortmund'un 10 numarası olabiliyor. Yada Kafkasya'nın bir diğer ülkesi Gürcistan'nın, Milan'da 9 yıl oynayabilecek Kaladze gibi bir oyuncusu çıkabiliyor.

Geri
Üst Alt