Kamuoyuna Duyuru

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Kamuoyuna Duyuru

Salı akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, Galatasaray Liv Hospital- Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Play-off dördüncü maçının sonunda salona asılı “led ekran”a yansıyan yakışıksız ifade kulübümüz tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Bu fiilin sorumlusu olan ve salondaki ekran hizmetini veren şirketle yapılmış sözleşmenin feshi için hukuki işlemlere derhal başlanmıştır.

Olay, tümüyle, led ekranı kontrol eden şirket görevlisinin basiretsizliğinden de kaynaklansa, Galatasaray Spor Kulübü, spor dünyasında yer etmesini istediğimiz barış ve “fair-play” ruhunun, bu tür fiillerle bozulmaması için üzerine düşeni yapmaya bundan sonra da devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Skorboard'da Koyduk mu yazılmasından rahatsız olanlar için bi de burdan yazalım.. KOYDUK MU ???

Başlayacam fair-play ruhuna en sonunda. Yazdıysa yazdı ne var olayın özünde koyuk mu koymadık mı belli değil mi.

Niye bu kadar ağladı bu ezikler.

Sürekli ağlama edebiyatı sürekli bebe gibiler. Sıkıldım yemin ederim sıkıldım yahu. Ne mal camia bunlar.

ne saçmalık ya onlar için değmez adamlarla sözleşme feshetmeye ırkçılığı çabuk unutmuş bizim klüp

bizim gibi avrupai bi kulube yakismamisti zaten. tamam eglenceli falan ama lokal takim gibi hissediyorum oyle davraninca

genelde bu tip seyleri onlarda gordugumuz icin yerel takimlarin yapacagi seyler bunlar

Aslında bu açıklamayla bizim kulüp :

"Tabelada bu yazının çıkması hoş olmadı. Ama onu bırak ta nasıl koyduk" demiş.

Yani gerçekler tabelaya yansımış...

Eminim fbliler olsa bırakın iptalini , sözleşme bile uzatırlardı o firmayla . Arkadaşlar ben kulübümün elit , kurumsal falan olmasını istemiyorum . Zaten Türkiye'de kurumsal ve elit bir kulüp olamazsınız . Ezeli rakibiniz diye tanımlanan bir kulübe bakıyorsunuz ;

Irkçılık

Şike

Doping

Çirkeflik ve Provakatörlük vb. daha sayamayacağım alanlarda 1 numaralar .

Elit bir kulüp olmak için taraftarınızın da elit bir taraftar olması gerekir . Ama Türkiye'de taraftar hiçbir zaman elit olamaz .

Bu yüzden kurumsal da elit de olamayız . Buna binaen ağlayan , zırlayan fenerlilere buradan kocaman ;

KOYDUK MU ? demek istiyorum .

bizim klübümüze yakışan budur iyi yapmışlar. ama eminim aynısını fb yapsaydı bugün basın toplantısı düzenler aynı şike ve ırkçılıkta yaptıkları gibi bu gerzekliği savunmaya geçerlerdi.

Bu olayı desteklemek Galatasaray'a Galatasaraylıya yakışmazdı zaten. Gerçekten nahoş bir hadise olmuş. Fb'nin neyi hakettiği veya onların neler yaptığı çok umrumda değil. Biz yapmamalıyız. Hadi taraftar belki pankart açar küfür eder vs... ama resmi olarak böyle hakaretler olmaması lazım. Ondan sonra adamlar kendi resmi websitelerinde 6s yazınca kızmaya hakkımız olmaz. Yönetimin bu konudaki duyarlı yaklaşımını beğendim. O led firması ile de derhal yollar ayrılsın.

Ozan Kırmızı‏@ozankirmizi

4. anonsun yapılarak tribünlerin boşaltılması için "tahrik edin" emri geliyor. pic.twitter.com/f1yT18aoFP

aynı adam maça ara verildiğinde mirsad'a direktifler veriyor. bence tüm ortalığı karıştıran bu herif :/ pic.twitter.com/3mFfjYhSeX

tribünde küfür olduğunda, yabancı maddeler atılırken her seferinde telefonuyla çekim yapan fenerbahçeli yönetici. pic.twitter.com/xONlbdM8nR

sahaya yabancı maddeler atılırken protokoldeki fenerbahçeli yönetici pic.twitter.com/dmk5p4SrI9

Geri
Üst Alt