- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
evet hollanda'da yaşıyormuş
ciddiye almayalım dostlar
ciddiye almayalım dostlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marksist leninist yolda ilerleyelim ayak fetishci dostum15 Temmuz'dan sonra hangi parti fetönün yanında durdu? Çünkü fetö 2016'dan önce terör örgütü olarak görülmüyordu devlet tarafından. 2015'te muhalefetin onlara destek olması normal düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla. Yolsuzluk davası da kapı gibi gerçektir milyonlarca kişi hatta akpliler bile biliyor ama yediremiyorlar montaj, dublaj diyerek işin içinden sıyrıldılar. Tabii biz yedik mi yemedik. Meeee diyenler afiyetle yemiş olabilirler.
Ha bu arada Chpli de değilim başındaki zatı da hiç sevmem. Ben kişilere oy atıyorum geçen sene Mansur Yavaş ismi bilinmeyen bir partiden aday olsaydı ona verirdim. Her eleştireni Chpli sanmaktan vazgeçin.
Yasadigim Hollanda'da ekonomik sartlar fena degil, Almanya keza oyle. Sokaga cikma yasagi sozkonusu degil buralarda. Bu konuda Turkiye'nin karari ekonomik gerekcelerle aldigini iddia eden sensin, kisisel iddialar ile cok isim olmaz.
2014 Subatinda MGK karariyla ilan edilmisti, 2016 yilinda degil.15 Temmuz'dan sonra hangi parti fetönün yanında durdu? Çünkü fetö 2016'dan önce terör örgütü olarak görülmüyordu devlet tarafından. 2015'te muhalefetin onlara destek olması normal düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla. Yolsuzluk davası da kapı gibi gerçektir milyonlarca kişi hatta akpliler bile biliyor ama yediremiyorlar montaj, dublaj diyerek işin içinden sıyrıldılar. Tabii biz yedik mi yemedik. Meeee diyenler afiyetle yemiş olabilirler.
Ha bu arada Chpli de değilim başındaki zatı da hiç sevmem. Ben kişilere oy atıyorum geçen sene Mansur Yavaş ismi bilinmeyen bir partiden aday olsaydı ona verirdim. Her eleştireni Chpli sanmaktan vazgeçin.
2014'te paralel yapı ilan edildi terör örgütü olarak değil. Ayrıca MGK'nin kararlarını dikkate alıyorsan sana 10 sene önceki 2004'teki fetöyü bitirin kararına rağmen bitirilmeyen hatta 2010 referandumunda "yetmez ama evet" diyerek fetöyle işbirliği yapan hükümete de bir laf söylemeni isterim.2014 Subatinda MGK karariyla ilan edilmisti, 2016 yilinda degil.
CHP'nin 2014-2016 arasindaki tutumunu 'dusmanimin dusmani dostumdur' mantigi ile tolere edemiyorum maalesef.
Henuz ikna olmadigim bir projenin ihalesini soruyorsun, ne diyeyim ki.Hiç şaşırmadım.... İnşallah bir yakının o milyar liralarla alınması gereken bir solunum cihazına ihtiyaç duymaz rengim. Malûm köprüyü nereye monte edeceğiz değil mi ?
2004-2010 donemini - bu baglamda - bir skandal olarak nitelendirebilirim.2014'te paralel yapı ilan edildi terör örgütü olarak değil. Ayrıca MGK'nin kararlarını dikkate alıyorsan sana 10 sene önceki 2004'teki fetöyü bitirin kararına rağmen bitirilmeyen hatta 2010 referandumunda "yetmez ama evet" diyerek fetöyle işbirliği yapan hükümete de bir laf söylemeni isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 75909
Henuz ikna olmadigim bir projenin ihalesini soruyorsun, ne diyeyim ki.
Buarada ben burada hukumet sozculugu yapmiyorum, fakat butun ulke sorunlarini veya cozumlerini bir parti uzerinden okuyan bir milletin hicbir zaman basarili olamayacagini belirtmek isterim. Bir ulkenin dinamosu halktir, 12-13 bakan veya 600 milletvekili degil.
Kandırıldım, milletim affetsin de sonra aradan sıyrıl ne güzel ya. Bank Asya'nın yanından geçenler, çaycılar bile fetöden içeri alınıyor fetönün üst seviyesi ya akp içinde ya da yurtdışına kaçırıldı. Akp fetönün etinden sütünden faydalanmıştır sonra işi bitince ülkede tek başına söz sahibi olmak için onları dışlamıştır tüm bu yaşananların özeti budur.2004-2010 donemini - bu baglamda - bir skandal olarak nitelendirebilirim.
Zaten milletim affetsin denildi.
Futbol kuluplerin yonetilis bicimine bak yeter ; olaganustu borc, ve harcanan para ile kalite arasinda asiri dengesizlik. Ozel sektor verimsiz, esnafta ahlak sorunu var, halkin dusunce kalitesi dusuk. Bu liste uzar giderBir ülkede tüm kararlar başkanlık sistemi adı altında tek elden alınıyorsa ( buna en iyi örnek sözde özerk TFF ), ve bu durum ayan beyan ortadayken, biz bunu kimin üzerinden okuyacağız? Artı madem yurtdışında yaşıyorsunuz ve varsayıma göre eleştiri yapan bizi eleştiri hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz da siz nasıl taaa oralardan muhalefet partileri hakkında varsayımlarda bulunuyorsunuz? Bu hakkı siz nereden buluyorsunuz?
Chpli olmak ne güzel.. Filmin istedikleri yerinde kesiyorlar sonunu es geçip istedikleri yerdem eyyamı yapıyorlar çünkü Ekrem'in bugün Selo'ya özgürlük diye devleti suçlamasının hainlik olduğunu biliyorlar , savunamayınca bunun karşılığında geçmiş dönemde filmi istedikleri yerinden sarıp eyyama devam ediyorlar..Filmin ortasından kesmeyin sonunu söylesenize..Öncelikle Şivan Perverli dönemleri bana hatırlatan şu alttaki filmin sonunuda koysaymış ya...
Açılım sürecinde PKK silah bıraksın diye devlet şans verdi.. Bırakmayınca operasyon başladı.Peki CHP bizim şehit verdiğimiz dönemde TC Sur'da katliam yapıyor demedi mi ?...Bütün CHP belediye başkanları Sur'da mehmetçikle savaşan PKK'ya destek vermeye gitmedi mi.. Oturma eylemlerine katılmadı mı.. HDP CHP sayesinde meclise girmedi mi ?.. Afrin Türkiye'nin Vietnamı olacak denmedi mi.. Bunlar şu anlık hatırladıklarım.. CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu döneminden beri PKK-Avrupa ekseninde yaptığı hainlikleri toparlasak 28 ciltlik ansiklopedi olur..
CHP'nin bu hainliklere karşı stratejisi şudur ki biri bizi bunlarla suçlarsa AKP'nin açılım dönemindeki olaylarını hatırlatırız sonra hainliğimize devam ederiz.. İşte bundan dolayı CHP'li olmak ne güzel abi.. Ekrem abiye dik dur eğilme diyoruz.. AKP'li faşistlere karşı PKeKe'ye verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz..
Karşısında gık diyemeyeceğin adama küfrü edersin ki karşındaki karşılık verip banlansın..Klavye başında aslan kesilen Berkayım benim.. Klavyene kuvvet yiğidim durma yazmaya devam..nie zahmet ettin bu kadar yazıp
Berkay sende PKK'lılık var mı niye bu kadar sinirleniyorsun.. Biji Apo diyoruz Biji Ekrem diyoruz sen bizi sikip komaya sokmaktan bahsediyorsun..amatör boksörüm ben tek yumrukta komaya sokarım seni
o yüzden sövebilirim senin olmayan aklını sikim