GSC Anket Kanat İçin Hangi İsmi Tercih Edersiniz?

Hangi Kanat?

• Kullanılan toplam oy
    24
50 kuruş farkla büyük seçim alamıyo muyuz? 180 üstü fizikli?

Laurent çok fazla bireysel.

Arias daha topun kıymetini bilen, daha çalışkan, savunma katkısı olan bi adam izlediğim kadarıyla.

bu ikisi arasında kalsam Ariası alırım ama bahsedilen rakamlara değil abi.

kafayı mı yedi bunlar yaw

Arias'ı bilmiyorum ama kağıt üstünde kötü

Lauriente istemem kelepir denemelik olmayacaksa

kerem giderse laurente alınabilir. arias'ı ben rachica'nın iyisi gibi görüyorum, galatasaray'ın geleceği adına her türlü yatırım yapılabilir.

bu hocaya yetiştirdiğinin ederi kadar transfer yapılmalı, eksi yazdırılmamalı. köhn'ü 3.5'a getirtti, beleşe gönderip yerine 10 milyona herif aldırıyo şimdi. bırak abi çeksin jelert'i sola, sağda metehan'ı, ali turap'ı oynatsın. bu kadar mı hazır yiyicilik olur.

davinson-nelsson-apo hepsi kalacaksa hermoso bile alınmamalı. gene en az 2'sini küstürüp ayaklarına beton bağlayacak nasıl olsa.

Hiçbiri olmasın. Hiçbiri Galatasaray seviyesinde değil. Eğer bir seçim yapmak zorunda kalırsak Laurente daha uygun olur. Arias tam bir anadolu topcusu ve Avrupa tecrübesi yok.

Arias çabuk ama hızlı değil toreira gibi,sağ ayaklı yusuf sarı izlenimi aldım bileği bi tık daha iyisi

Ayrıca çok kısa ve fiziksel dezavantajları var

Arias jelert kanadıyla kucaktan kucağa gezeriz

Sol kanat alacaksak keito nakamura

Komple hücumcu alacaksak sallai gelmeli

Güney Amerika'da Libertodores ve Sudamericana yi kazanmis Copa America da final oynamış John Arias diyorum son iki sene iyi istatistik kasmis en son kazanılan Sudamericana finalinde 2 gol atmış tercihim Arias.

Geri
Üst Alt