Kanat Oyuncuları Eskisi Gibi Çizgiye İnmiyor!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1543463759432.webp

Gecen sezon çizgiye inen rodrigues,mariano,feghouli,linnes gollerde ön plandaydı.Sezon basından beri bunu uygulamıyoruz.Forvette eren oynasın-oynamasın,bunu denemedikçe goller gelmiyor.Gol atamamamızın nedenlerinden biri de bu.

Bir kaç kez linnes kanattan içeri girdi, iyi de çevirdi ancak Eren malı topu salakça dışarı vurdu. İşin özü adam gibi bitirici bir golcümüz yok. Bafetimbi Gomis geçen sezon bu pozisyonları buldu mu affetmezdi. Topun gelişine tek dokunuşla attığı gollerin sayısını hatırlamıyorum. Gol atamamızın en büyük nedeni kanattan ziyade pivot bir santraforumuzun olmaması.

dünkü maçta oklava eren sadece ayağını değebilse gol yapacağı pozisyon vardı. bak vurmak demiyorum sadece ayağını topa değecekti. ama zoru başararak dokunamadı topa, arkasındaki stoper fizik kurallarını alt ederek topu kornere yolladı.

eren çok komik görünüyor :D bunu kim topçu yaptıysa gün yüzü görmesin.

çünkü orta sahamız bok gibi.

ortadan bindirme ihtimali olan adamlar olmayınca rakipler rahat rahat kanatlara yayılıp bizim kanat oyuncularını kilitliyorlar

bazen orta saha oyuncularımız rakip ceza sahası önünde veya içinde görünce şaşırıyorum

öyle bir meziyetleri yok çünkü

Geri
Üst Alt