Kanıtlar ile Nazifoğlu ve Yönetimde IQ Sorununun Resmi

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
galatasaray-yoneticisi-levent-nazifoglu-ndan-trans-2294132.Jpeg

Geçtiğimiz sezonu şampiyon Beşiktaş'ın 28 puan gerisinde 6. sırada bitiren takımımızın ne kadar iğrenç yönetildiği herkesin malumudur.

Ancak son günlerde almış bir Nazifoğlu rüzgarı yürüyor. Üstelik yaptığı oldukça saçma ve mantık zorlayan transfer hamlelerine rağmen. Mevcut yönetimin sonuna kadar zeka yoksunu üyelerden oluştuğunu zaten biliyorduk ama onların paçasını kurtarsın diye getirilen Levent Nazifoğlu gerek uslübu gerekse de icraatleri ve gereksiz özgüveni ile onlardan bile beter bir görüntü çiziyor.

Taraftarın niteliğe bakmadan iki kuru demece kanıp, oldukça sıradan isimlere verilen skandal ücretleri görmezden gelmesi de ayrı bir tartışma konusu. Kaldı ki bügün yapılan açıklamayı bile Nazifoğlu'na yoranlar var.

Dursun Özbek yönetimi o kadar düşürdü ki beklentileri artık Eren'ler, Josue'ler milleti mutlu eder hale gelmiş. O yüzden Nazifoğlu gibi Önder Özen taklidi kolpacının takdir görmesini de garipsememek lazım.

Neyse çok uzatmadan sadede gelmek istiyorum.

NAZİFOĞLU İMZALI TRANSFERLER VE KADRO PLANLAMASINDA Kİ HATALAR

İki aşamada durumu özetlemek ve resmi ortaya koymak istiyorum.

OLMASI GEREKENLER

1. Bu sezon sadece 2 kulvarda mücadele edecek takımın, herhangi bir Avrupa Kupası maçı ve zorlayıcı fikstürü yokken KEMİK KADRO KURMASI GEREKİYORDU.

2. KEMİK KADRO'dan kasıt 2011-2012'de olduğu gibi Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander gibi nokta transferler yapıp çok fazla sayı da transfer yapmadan, yaşı çok yüksek de olmayan bir dar rotasyonlu kadro.

3. Faydası düşük isimler elden çıkarılmalıydı. ( Koray, Umut, Tarık, Olcan, Yasin vb... gibi isimler)

4. Mümkün olduğunca düşük seviye olan SÜPER LİG PAZARINDAN UZAK DURULMALIYDI.

5. SANTRAFOR, ORTA SAHA, STOPER, ve SAĞ BEK mevkisine kalitesi tartışılmayacak 1'er futbolcu alınıp, SOL BEK, ve ORTA SAHA için rekabet yaratacak iki isim daha alınmalıydı.

6. FFP kıskacında iken hakedilen'den fazla ücret alan futbolcuların -Selçuk, Sneijder gibi sözleşmeleri revize edilmeli, kabul etmeyenler satış listesine konmalıydı.

7. Böylece takıma yeni katılacak isimler için bizim üst limitimiz budur. Senin de değerin budur derken pazarlık için elimiz kuvvetlendirilmeliydi.

YAPILANLAR

1. Tamamı STSL'de oynamış 3 yerli, 2 yabancı transfer.

2. Alınanlar (Serdar-Bursaspor-Lig 11. cisi, Cavanda-Trabzonspor-Lig 13. cüsü-kadro dışı, Tolga-H.Berlin-Lig 7.cisi rotasyon seviyesi, Eren-Kasımpaşa-Lig 7.cisi 11'i, Josue-Braga-Portekiz 4. cüsü rotasyon)

3. Hadi verilen bonservisleri anladık ama alınan isimlere taban maaş olarak 2 Milyon Euro gibi bir rakam verilmesi de skandaldır. Üstelik bu isimlerin kariyerinin en büyük kulübü biz iken, ve kendi takımlarında ortalama %20 ila %200 arası daha düşük ücretlere oynuyorken.

4. Elinde iyi kötü piyasası olan Olcan ve Umut varken bu isimleri aleni biçimde istemediğini 100 defa deklare edip piyasasını hiç ederken, bir de sürekli laf sokarak ve basın önüne atarak adamların inat etmesine ön ayak olmak.

5. 4 ay boyunca teknik direktör arayıp bulamayınca görevi alt yapıyı toparlamak olan Riekerink'i hoca yapmak ve bunu da kampın başlamasına 1 hafta kala deklare etmek.

6. Berbat bir hazırlık kampı programı planlayıp iptal edilen maç yerine takım dahi bulamadan 15 gün maçsız biçimde Süper Kupa'ya çıkmak.

7. Takıma yeni getirilen kondisyoneri beğenmeyip hazırlık kampı bittikten sonra kötü çalıştırdı diye göndermek (Karabük maçında 60'dan sonra takıma 10 gün önce katılan TOLGA CİĞERCİ DIŞINDA HERKESİN DİLİ DIŞARIDAYDI)

8. Maaş bütçesi sebebi ile UEFA'dan ceza yemişken yeni gelen herkese bu sınırı zorlayıp, başka transferler için hamle şansını zora sokacak derece de yüksek maaşlar vermek.

9. Yedek olabilecek kapasite de STSL futbolcularına AS FUTBOLCU MAAŞI bağlayıp, ROLLERİ VE TAKIM PLANLAMASINI baştan aşağı yanlış yapmak.

Evet daha uzar gider de okunması adına burada kesiyorum.

Bütün yazılanlara katılıyorum... en önemli sorun bu takımda son 3 senedir doğru dürüst kondisyoner yok.. Nasıl oluyor bilmiyorum ama oyuncular Riekerink'i çok istemişlerdi sebebi çok daha iyi anlaşılıyor...

Mal yazdım diye editlesiniz

Zeka yoksunu kolpa falan havalarda uçuşmuş konusa sayın moderasyon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun ve yönetiminden kurtulup +Lise'den bağımsızlığını ilan edip halka açılması lazım bu klübün mesela bu azizin yapmaya çalıştığı 1 milyon üye kampanyası varya ona mesela ayda 10 lira 2 milyon üye bulsan yılda 120*2=80 milyon avro para yapar yıllık sadace klübe giren para 160 milyon avro civarlarında Cl'ye katılırsak bu paranın 60 ı maaş+maç başı ya gitse geri kalan 100 milyon avro varya klüpdeki şerefsiz yöneticiler bölüşüyor 180 milyon avro gibi bir transfer parası oluşur biranda

bunları zaten biz biliyoduk siz hala övüyodunuz gene söylüyorum isterseniz önceki yazılarıma bakabilirsiniz
1.riekrink hoca felan değil bunun açıklamasıda donk ve selçuktur bunları satmak lazımken olcanı satmaya kalkmak ahmaklıtır. donk ne yaptıda olcan yapmadı kadro dışarı çıktı
şimdi kadroda kimin olacagına kimin yetersiz kalacağına hoca karar verir sen hocamısınki ben olduğum sürece bunlar takımda oynayamaz diyosun o yüzden Gs hoca felan yok
selçuk snerjider ve nazif oğlu var bunlar koca kulübü şebeğe çevirmiş durumda neymiş snerjiderin yanındaki adamlar kötü bilmem bu maç oynayamadı şu maç gününde değildi sizlerde buna kanın yutmaya çalışın Gs git gide sahipsizleşmeye başladı

Geri
Üst Alt