Kanser Uyarısı: "İşlenmiş et ve alkolden uzak durun"

Evet insan kaynaklı kazaların çoğunun nedeni alkol ama, alkolle trafiğe çıkıpda kaza yapanların oranı da % 1 in bile altında bence kesinlikle..;D:asd:
Olaya tersinden bakarsan da Alkollü trafiğe çıkanların % 99 u hatasız araç kullanıyor diye bi manşet atabilir misin bu gerçekle...:uiyy::uiyy::uiyy:

az daha zorlasan alkollu araba kullanmak iyidir diyecen Tamer baba. O zaman bende destekleyemicem seni ustad.

Günes cilt kanseri yapar
O dediğini uzun süreli dik versiyonu yapar gardaş aklında bulunsun ..
Kışın zaten eğik açılı geliyo da, yazları öğle saatinden +/- 2-3 saat doğrudan uzunsüreli maruz kalmamaya dikkat etmek lazım gerçekten.
Kanser korkusundan cildin güneş ışığı ile temasını kesmek birkaç sene üsüste devam ederse, D vitamını eksikliğinden dolayı kış mevsiminde soğuğa karşı dayanıksızlık problemi başlatabilir...

Et yeme , yumurta yeme, tuz kullanma, çay içme, hamur işinden uzak dur, meyve yeme, baharattan kaçın??? Ne yiyeceğiz??? Fotosentez yapalım mı?

5_d.jpg

Kanser olalim kufur allahim yarrabim bu ne bicim bir dunyadir ya gorende sanki olumsuzun formullunu ariyoruz sanar.

az daha zorlasan alkollu araba kullanmak iyidir diyecen Tamer baba. O zaman bende destekleyemicem seni ustad.
Estağfurullah emmoğlu..
Eğer birgün öyle bişey diyecek olursam da destekleme zaten ...
Bilirim ki dost acı söyler. Ama bende dostun acı sözüı, düşman/fesat tatlısından lezzetli ve kıymetlidir..

alkol ne yahu ? haram bir şeyden fayda beklenir mi ? ister az ister çok .
not: sivri zekalının biri çıkıp da sağlık sektöründe alkol kullanılıyor diye saçmalamaz umarım .

İçmeye devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alkol ne yahu ? haram bir şeyden fayda beklenir mi ? ister az ister çok .
not: sivri zekalının biri çıkıp da sağlık sektöründe alkol kullanılıyor diye saçmalamaz umarım .
Din açısından bakarak, bu olayı bağnazlık/yobazlık boyutuna taşımadan yarın devam edelim emmoğlu..
Bu saatte buna bi başlarsak güneş bile ayıramaz bizi bu konudan...

sen bol bol arabistan hurmasi ye
Ersin sen kafanda bir şeyler uydur dur ben akpli değilim ki...islamcı da değilim ülkücü de değilim geçen de risalei nur diyorsun riaseli nur şeriata terstir...Ben müslüman bir turancıyım o kadar...oy attığım partiler de 2002'den 2007'deye kadar anap-ldp-dp idi...Ne sen ne de bu postunu beğenen Onur benim kadar delikanlı değilsiniz meşrebini oyunun rengini belli edecek kadar ama her ne hikmetse kendi kafanızdan beni konumlandırıyorsunuz ve bel altı vuruyorsunuz...Siz de meşrebinizi, reyinizi belli edin öyle bu konularda konuşun yoksa siyasete girmeyin burası yeri değil...sizin anlamadığınız solda gördüğünüz paşalar siyaset üstü apolitik konular bunlar...siz iktidar-muhalefet gibi rant kavgası yapan zavallıların tarafını tutmuş ömür tüketiyorsunuz...iyi de ben uçurulmadığım müddetçe yahut moderasyonlar uyarmadıkça yazmayı kesmem ki...

Din açısından bakarak, bu olayı bağnazlık/yobazlık boyutuna taşımadan yarın devam edelim emmoğlu..
Bu saatte buna bi başlarsak güneş bile ayıramaz bizi bu konudan...
din kurallarına bağlı kalmak bağnazlık değildir gavurların müslümanları saptırmak amacıyla başvurduğu bazı kimselerin de maalesef kandığı akıl oyunlarından biridir. din çağa uymaz çağ dine göre kendini şekillendirir . neyse detaya girmeye gerek yok . nasılsa herkesin tercih hakkı var

Geri
Üst Alt