Kanun Kaçağı Hak Mahrumiyeti Cezasını İhlal Etti!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
aziz_yildirim_hapse_mi_girecek_h32433.jpg

Karabükspor karşılaşmasını tribünden izleyen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasını ihlal etti.

Goal.com

Tipe bak.

Edit: Yeryüzünde 2 yıldırım kadar antipatik olan başka bir insan evladı var mı acaba. Hayır yaratıyorsun bari takip et.

Sürekli gündemde oluyor adam yaptığı rezilliklerle,durduramıyoruz efendim

Adam koskoca devletin yasasını takmiyor kıçı kırık federasyonunmu kuralınami uyacak ben onun yerinde olsam sahaya girer iki topa vururdum basın sanat siyaset iş adamları hepsi arkasında nasıl olsa

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl olsa ensesinden tuttukları gibi içeri atacaklar.

Battı balık yan gider hesabı boşvermiş bir hali var.

Ama aci olan Turkiye'de hukuksuzluğun geldiği nokta.

Böyle başa boyle traş.

fenerin ve fenerlilerin genel yüzünü simgeleyen boyük başkan

Battı balık yan gider.

Kadıkoyde son bi defa takımını izlemiş :(

Tipe bak.

Edit: Yeryüzünde 2 yıldırım kadar antipatik olan başka bir insan evladı var mı acaba. Hayır yaratıyorsun bari takip et.

"Şüphesiz ki biz onları ibret alın diye yarattık." :)

Edit: Bildiğim kadarıyla böyle bir ayet yok, sağda solda paylaştıkları için espiri olarak kullandım. Yanlış anlaşılma olmasın.

Türkiye'de herhangi birisinin Yargıtay tarafından hükmü onaylandıktan sonra 3-4 ay kafasına göre gezebiliyor mu?

Ayrımcılık mı var, yoksa tüm mahkumlar hüküm giydikten sonra 3-4 ay yurt dışına çıkmak dahil kafalarına göre takılıyorlar?

60 veya 120 gün hak mahrumiyeti fark etmez hapis de

Türkiye'de herhangi birisinin Yargıtay tarafından hükmü onaylandıktan sonra 3-4 ay kafasına göre gezebiliyor mu?

Ayrımcılık mı var, yoksa tüm mahkumlar hüküm giydikten sonra 3-4 ay yurt dışına çıkmak dahil kafalarına göre takılıyorlar?

Bu soruyu sorman yanlış zaten Saykal. Ülkemiz ayımcılıkların başkenti konumunda. Şenol Güneş çok güzel bir söz söylemişti zamanında. Hukukun gücü değil, gücün hukuku var.

Adam istediği gibi at koşturuyor. Zaten kanun v.s dinlemiyor. Medya desen hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yazık, çok yazık.

6aya kadar süre biliyormuş . Yurt dışı konusunu bende merak ediyorum

Sen, ben ceza alırsak ertesi gün içeri atarlardı. Böyleleri kılıf arayıp durur. Kapı kapı gezip '' Acaba nereden bir açık bulurum da hapse girmekten kurtulurum. '' moduna girerler.

Ama bu mahlukat er ya da geç içeri girecek.

Ben küfür ettim 1 hafta myc yedim şu düdük bi giremedi içeri

Tapata

Geri
Üst Alt