Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
adam asker kacagı kanun kacagı siz mahrumıyetı ıhlal etmesıne mı sasıyorsunuz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam asker kacagı kanun kacagı siz mahrumıyetı ıhlal etmesıne mı sasıyorsunuz![]()
Adam koskoca devletin
???????????
hahahahahahahahahahskdhaskdjashdkjashdkj
Hükümet ile devleti ayırmak gerek. İyi yönetilemiyor hatta hiç yönetilemiyor olabiliriz ama devlet olarak çok da küçük bir devlet değiliz.
Hükümet ile devleti ayırmak gerek. İyi yönetilemiyor hatta hiç yönetilemiyor olabiliriz ama devlet olarak çok da küçük bir devlet değiliz.
Devlet olarakta güçlü değiliz koskoca Berlusconi italyada ne hallerde güney koredeki gemi kazasında Kore Başbakanı istifa etti bayern başkanını demiyorum bile Turkiyede adalet yok
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
devlet buyuk olsa kanunlarini halkina uygulatabilir, devlet otoriteside saglam olur. Ama ikiside yok. Ha tarihsel olarak buyuguz diyosan eyvallah saygim buyuk. Gokturkler, hunlar, selcuklular falan
Biliyorum tartışmayı ben açtım ama konu dışına çıkmayalım en iyisi. @Serkan Şakrak gelir şimdi, korkuyorum.![]()
hayırdır işi gücü bırakıp geldim, hemen mevzumu var![]()
Ben kaçar. :dogrun:
neler görüyorum konu dışına çıkılmış yine, serbay bey görüşme odasına pls
takipçisi olalım bu konunun
melo yu bu ulkeden kovma hesabı yapan demirören küfürbaz emre için ve şaibeli asker kaçagı aziz yıldırım için neden açıklama yapmıyor.biz bu tüpçüyü göndermedikçe bize rahat yok.