Kapatılması Yahut Şirketleşmesi Gereken Şubeler

Aysalın teklif ettiği basket aş kurulsun ve masraflarını ben karşılarım demesine rağmen neden yapılmıyor?Ne gibi sakıncası var?

Bir renge ve isme sahip olmak, amacı Türk olmayan takımları yenmek; yani ülke sporunu geliştirmek, bu konuda öncü olmak olan bir spor kulübünün zarar ediyor diye amatör şubeleri kapatması nedir yahuuuuuu ?

Zarar ediyor diye kapatmak neymiş, kobi mi ulan bu ? Koskoca Galatasaray. Diye düşünüyorum sayın Cund, ayrıca en top üye de sensin bana göre. (Tap diye okunan)

Bir renge ve isme sahip olmak, amacı Türk olmayan takımları yenmek; yani ülke sporunu geliştirmek, bu konuda öncü olmak olan bir spor kulübünün zarar ediyor diye amatör şubeleri kapatması nedir yahuuuuuu ?

Zarar ediyor diye kapatmak neymşi, kobi mi ulan bu ? Koskoca Galatasaray. Diye düşünüyorum sayın Cund, ayrıca en top üye de sensin bana göre. (Tap diye okunan)

:asd:(y)eyw ustad

Zarar ediyor diye kapatmak neymşi, kobi mi ulan bu ? Koskoca Galatasaray. Diye düşünüyorum sayın Cund, ayrıca en top üye de sensin bana göre. (Tap diye okunan)
Sana göre çözüm ne olmalı sayın top olmayan renktaşım?

Geri
Üst Alt