Kaptan Selçuk İnan Dümene!

Emre Arslan

Cezalı
selcuk-inan-1.jpg

Galatasaray'da yardımcı antrenör Ayhan Akman’la tartışan ve kadro dışı bırakılması gündeme gelen Selçuk İnan, özür diledikten sonra affedildi. Taraftarın da desteğini alan milli futbolcu, De Jong’un yerine ter dökecek.

Yaşanan krizi fırsata çevirmek isteyen Galatasaray tam anlamıyla kenetlenmeye başladı. Derbide hırsına yedik düştüğü için yardımcı antrenör Ayhan Akman'la önce tartışan daha sonra özür dileyerek affedilen Selçuk İnan, ilk 11'deki yerine dönecek. Derbinin iyilerinden Nigel de Jong'u kesmeye hazırlanan Riekerink, orta alanı Selçuk ve Tolga'dan oluşturacak.

SERDAR'LA DEVAM

Başkan Dursun Özbek ile yaptığı konuşmada Galatasaray için elinden gelenden fazlasını yapmak istediğini ifade eden kaptan, bu hırsını Bursaspor maçında sahaya yansıtmak amacında. Fenerbahçe maçında yaptırdığı penaltı dışında harika bir performans ortaya koyan Serdar Aziz de formasını koruyacak. Burnun da kırık oluşan Serdar, bugünkü maçta maske yardımı olmadan oynayacak.

AMK Spor

Kaptan Selçuk İnan Dümene!

Bursa macinda da yedek olmali.

aklıma"kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz" atasözü geldi birden

Türk futbolu böyle iste.

Teknik adam karar alir, hakli sekilde oynatmaz bir oyuncuyu. Evlatci medya karisir ve haber yapar, yönetim teknik adama bu konuda destek vermez be bir sonraki maç oyuncu yine oynar baskidan dolayi..

Veee sonra niye birsey degismiyor, niye yillardir Sabri oynuyor.

Sizin yüzünüzden arkadas..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

işe yaradı çok akıllı bir adam bu fb maçının kaybedileceğini biliyordu günah keçisi olmamak adına hoca ile gerilim yarattı ve kendisini yedeğe aldırdı maç istediği gibi giderken klübede olay çıkarttı beni neden oyuna almıyorsunuz diye sonrasında bir basın toplantısı asıl olan galatasaray bilmem ne derken zeytinyağı gibi üste çıktı ve bir öğle yemeğine karısını kızını satacak eli kalem tutan boklara istediği yazıları yazdırıyor olan bu.

Zaten bizim oyuncular futbol hariç herşeye kafaları zehir gibi çalışıyor.Sabriyi reis diye şişirdiler yıllarca onun ekmeğini yiyor.Selçuk desen ilk sezon oynadı onun ekmeğini yiyor hala hamit desen bir real kariyeri var birde schalke maçındaki attığı gol var.Aslolan Galatasaray v.s v.s zırvala götür milyonları futbola gelince en ufak bir katkın olmasın.Herkes bulmuş yolunu olansa 3 kuruş parası ayırıp maça giden taraftara oluyor.

Lan habere bak derbinin iyilerinden jong kesilecek selcuk girecek. Sirk gibi kulup

Hiç umudum yok ama şaşırt ulan bizi bir kerede şaşırt çık şu maça 2011-2012 sezonundaki gibi bir top oyna oyunu domine et , ne olur ya sen oyna bizim yüzümüz kara çıksın önemli değil ama hiç sanmıyorum , gram umudum yok ...

Frikik veya pen6 golü var yaz bir kenara :red:

ben hala miyopi hastalığından muzdarip olduğunu düşünüyorum,ayrıca duyma sorunları da olabilir

selcuk ıyı degıl tamam da selcuksuz da takımın bi farkı yok..bu adam cıkınca hersey duzelıyormus gıbı konusmayı bırakın artık

Kaptan gemisini kurtaracak yine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro dışı kalmanın eşiğinden dönüp hemen ilk 11 çıkması da anca bizim gibi salakça yönetilen bi kulübün icraati olabilirdi zaten.

Tapa

Geri
Üst Alt