Kaptanımız Biraz Daha Dikkat Etse

Cevap: Kaptan ama bir o kadar bencil !

Arda yavaş yavaş Hasan Şaşa benzemeye başladı.Şahsi fikrim Hasan'da top ayağına geldiği zaman sürekli çalım düşünüyordu.

son 5 dk da sola gecti iki net gol pozisyonuna girdik

bastan orda oynasaydi keske dün

Bunu söyleyince skor taraftarı oluyosun aman diyim dikkatli ol...

Ayrıca Arda'nın bencilliği konusunda sizlere katılmıyorum.Arda ve Keita topu aldıklarında karşılarında iki rakip ve yanlarında pas verecekleri arkadaşları olmadğı durumlar çok oldu.

Bencillikse Caner dün gece kitabını yazdı Keita iki adım yanında pas pas diye bomboş delirirken. sanki Caner'in o zeminde her ortası hedefine gidiyormuş gibi.

Dün pas dağıtmaya çalıştı forvette. Bastı,mücadeleye girdi,çalım attı,her iki kanata yardıma geldi,ancak gollük bir pozisyonu değerlendiremedi. Dünkü maçta Arda'dan önce eleştirilmesi gereken çok isim var. Biraz sağ duyu lütfen.

Oynadığı pozisyon gereği zaten topa basması ve saklaması gerekiyordu. Yani öyle çabuk oynıyım hemen ayağımdan çıkarayım gibi şeyler yapması gerek oynadığı pozisyondan gerek ayağına top geldiği anda yanına gelen 2 futbolcu yüzünden biraz zordu. Bana kalırsa Arda forvet oynamamalı ki arada kendi yerine sol kanata geçtiğinde özellikle son dakikalarda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördük. Umarım artık bir daha forvette denenmez Arda.

Dün sahada bencil olan biri varsa oda Caner'di.

2.Hasan şaş vakası olmaz inşaallah ne diyelim!

Ben Arda'nın burada en azından 1-2 yıl daha kalmasını savunuyordum sürekli. Ancak kendine taraftar diyen bazı arkadaşların bu yorumlarını gördükçe Arda'nın sene sonu gitmesi gerektiği kanaatine vardım. Gitsin,kendine gereken değerin verildiği yere... Her kötü oynadığı maçtan sonra sevgilisine laf atılmayacak bir yere... Gitsin de şu arkadaşlar rahat etsin. Bu taraftar sana layık değil Kaptan. Uzaklara git. En kısa zamanda.

ben arda'nın burada en azından 1-2 yıl daha kalmasını savunuyordum sürekli. Ancak kendine taraftar diyen bazı arkadaşların bu yorumlarını gördükçe arda'nın sene sonu gitmesi gerektiği kanaatine vardım. Gitsin,kendine gereken değerin verildiği yere... Her kötü oynadığı maçtan sonra sevgilisine laf atılmayacak bir yere... Gitsin de şu arkadaşlar rahat etsin. Bu taraftar sana layık değil kaptan. Uzaklara git. En kısa zamanda.

:005::005::005::005:

Yönetim mi vefasız,Taraftar mı ? tez konusu olur.

Yedeğe geçer, aklı başına gelir.

Hem adamın toğu alıp bişeyler yapmasını bekliyosunuz hemde topla oyalanıyo diyorsunuz.Aldığı pası geri atsın ozaman hızlı oyunsa kasıt

En kısa zamanda düzelir toparlanır İnşAllah.

Arda'nın kanattada aynısını yapıyordu ama orda normal görünüyodu şimdi ortada oynarken yapınca doğal olarak göze batıyor ama kendini geliştiren zeki bi futbolcu bu sorunuda FR ile aşcaktır ayrıca bu sorumluluk aldığınıda gösterir dün gördükki elano bırakın pas yapmayı toptan kaçıyodu resmen.. Topla çok oynayan birinden şikayet etcekseniz caner'den edin adam savunmada bile çalıma giriyor dün Gio ve Keita'yı çıldırttı resmen

Adam müsaitkende pas atmıyor.Kasıtlı olarak değil.Topla oynamayı seviyor yalnızca...Buda bizim işimize yaramıyor hiç...Bence bundesliga veya seri A da çok iş yapar ama premier lig oyuncusu değil arda.Çünkü o ligde onun mevkisinde oynayan adamlar hem daha hızlı hemde büyük bir kısmı daha iyi şut çekiyor arda'dan...

Kimse bu taraftar seni haketmiyor kaptan demesin.Çünkü gerçekten komik...Ya tamam iyi oyuncu,kaptan ama ne yaptı arda? Bana biri lütfen söylesin GALATASARAY için neler yaptığını Kewell'dan,Baros'tan H.Balta'dan farklı olarak...Ayrıca ardayada yazık.Bu taraftar seni haketmiyor filan diyerek en başta kendiniz beklentinizi en üst seviyeye çıkartıyorsunuz.Ben hala anlayamıyorum bir taraftar grubu nasıl olurda bir oyuncuyu haketmez? Ve o oyuncu nasıl bir oyuncudur.Yaptıklıkları fedarkarlıklardan bahsediceksek B.Korkmaz 'ın yanına yaklaşamaz.Fedakarlıktan başkada eleştiren tarftarı tarafından hakedilmiyecek bir oyuncu olmasını sağayan bir şey gelmiyor aklıma...

Adam müsaitkende pas atmıyor.Kasıtlı olarak değil.Topla oynamayı seviyor yalnızca...Buda bizim işimize yaramıyor hiç...Bence bundesliga veya seri A da çok iş yapar ama premier lig oyuncusu değil arda.Çünkü o ligde onun mevkisinde oynayan adamlar hem daha hızlı hemde büyük bir kısmı daha iyi şut çekiyor arda'dan...

Kimse bu taraftar seni haketmiyor kaptan demesin.Çünkü gerçekten komik...Ya tamam iyi oyuncu,kaptan ama ne yaptı arda? Bana biri lütfen söylesin GALATASARAY için neler yaptığını Kewell'dan,Baros'tan H.Balta'dan farklı olarak...Ayrıca ardayada yazık.Bu taraftar seni haketmiyor filan diyerek en başta kendiniz beklentinizi en üst seviyeye çıkartıyorsunuz.Ben hala anlayamıyorum bir taraftar grubu nasıl olurda bir oyuncuyu haketmez? Ve o oyuncu nasıl bir oyuncudur.Yaptıklıkları fedarkarlıklardan bahsediceksek B.Korkmaz 'ın yanına yaklaşamaz.Fedakarlıktan başkada eleştiren tarftarı tarafından hakedilmiyecek bir oyuncu olmasını sağayan bir şey gelmiyor aklıma...

Feldkamp döneminde şampiyon yaptı bizi. Geçen seneki UEFA macerazmızda başrol onundu. Çok küçümsemişsin Arda'yı.

Forvet oynarken kime pas atıcak son adam olarak ? Geriye mi? topla oynamasıda doğal

Lig başladığından beri Arda 'nın kişisel oyununa artık birileri ''dur!'' demeli.Top ayağına gelince önce bir 10 saniye okşuyor sonra birkaç çalım işine gelirse bazen boştaki oyuncuya pas veriyor.Çok iyi hatırlıyorum.İngiltere 'de oynamak istediğini söylemişti.Peki bu tempoyla , bu bencil oyunuyla hangi takımda oynar ? Wolves 'ta bile zor oynar.Kaptan kendine çeki düzen vermeli bir an önce.

Dünkü maçta Elano ve Gio bomboş olmasına rağmen çalımlarına ve top kaybına devam etti.Demekki pek düzelme olmamış. :mad:

İsteyen katılır isteyen katılmaz.Lütfen bu topikte huzursuzluk yaratmayın.Sadece bu konudaki görüşlerinizi belirtin.Teşekkürler.

Çok güzel yorumlamışsın renktaş eline sağlık yanlız bir şeyi unutmuşsun o ve etrafındaki bi kaç kişi sahada adam ayrımı yapıyor bu daha büyük bi tehlike

Feldkamp döneminde şampiyon yaptı bizi. Geçen seneki UEFA macerazmızda başrol onundu. Çok küçümsemişsin Arda'yı.

fledkamp döneminde o takımdan barış'ı M.Topal'ı Servet'i çıkar şampiyonlık filan göremezdik.Bu adamlarında en az arda kadar katkıları oldu takıma.Ama ne olursa olsun Türkiye ligi şampiyonluğ sonunda.Avrupadaki takımlar referans olarak almıyor bunu...Geçen seneki uefa macermaızda başrol onunda demişsin ya;

Geçen sene bir ara arda'nın suratı asıktı,çok konuşulmuştu arda lincoln,Kewell,Baros üçlüsüne eşlik edemiyor diye?Hatırladınmı? Arda Buradki bordeaux ve dışarıdaki benfica maları dışında hiç iyi oıynayamadı uefa'da...Hem lütfen söyle bu zamana kadar niye almadılar arda'yı avrupadan? Çünkü arda'nın başardığıbir şey yok.Gerçekten. Öyle anlık 3-5 maçlık performanslar yeterli değil.Referans olamaz bunlar...Ben arda'nın oyunculuğuna birşey söylemiyorum.Ama stili şuan için bizim sistemimize uymuyor....

fledkamp döneminde o takımdan barış'ı M.Topal'ı Servet'i çıkar şampiyonlık filan göremezdik.Bu adamlarında en az arda kadar katkıları oldu takıma.Ama ne olursa olsun Türkiye ligi şampiyonluğ sonunda.Avrupadaki takımlar referans olarak almıyor bunu...Geçen seneki uefa macermaızda başrol onunda demişsin ya;

Geçen sene bir ara arda'nın suratı asıktı,çok konuşulmuştu arda lincoln,Kewell,Baros üçlüsüne eşlik edemiyor diye?Hatırladınmı? Arda Buradki bordeaux ve dışarıdaki benfica maları dışında hiç iyi oıynayamadı uefa'da...Hem lütfen söyle bu zamana kadar niye almadılar arda'yı avrupadan? Çünkü arda'nın başardığıbir şey yok.Gerçekten. Öyle anlık 3-5 maçlık performanslar yeterli değil.Referans olamaz bunlar...Ben arda'nın oyunculuğuna birşey söylemiyorum.Ama stili şuan için bizim sistemimize uymuyor....

2009/2010

Europa League oynadıgı 4 mac gol:- asist:-

Europa League Qualifikation oynadıgı 6 mac gol:- asist:7

Süper Lig oynadıgı 19 mac gol:5 asist:11

Türkiye Kupasi oynadıgı 5 mac gol:4 asist:3

WM-Qualifikation Europa oynadıgı 9 mac gol:1 asist:3

Freundschaftsspiele oynadıgı 1 mac gol:- asist:1

Toplam oynadıgı 44 mac gol:10 asist:25

2008/2009

Toplam oynadıgı 52 mac gol:14 asist:15

2007/2008

Toplam oynadıgı 54 mac gol:8 asist:24

Gercekten Arda hic oynayamamıs sadece bir iki mac kurtarmıs !!!

Geri
Üst Alt