Kaptanımız Biraz Daha Dikkat Etse

Cevap: Kaptan ama bir o kadar bencil !

Pana maçında pozisyon üstüne pozisyon veriyorduk. Leto falan çok net pozisyonları kaçırıyordu. Rijkaard Arda'yı oyuna aldı ve topu ayağında tutmasını istedi Pana'nın baskısını kırmak için. Çok bariz belliydi bu.

Sacmalik. Leto asil skor 3-0'dan sonra Sabri ve Gokhan'i madara etmeye basladi. Yani Arda'nin oyunda oldugu siralarda ;)

Kendinden düşün sana okulunda bir paye verseler bir grubun başı yapsalar ondan sonra da daha senesi dolmadan sen bu işi yapamıyon deyip başka birini görevlendirseler aynı işi ne kadar zevkle yapardın ? kaptanlığı almak falan olmaz ayrıca Galatasaray'a da yakışmaz.

Ayrıca Arda'ya kızmak en kolayı. Takımda yardımlaşma yok. Arda veya Keita kanatta top aldığı zaman kaç kişi hareketleniyor boşa kaçıyor ki? bekliyoruz hepberaber Arda 3 kişinin arasından çıksın diye. Karşıdaki oyuncular da eşşek değil yani papaz aynı pilavı hep yemiyor.

Bende oturup düşünürüm neden kaptanlığı aldılar diye,Elano yabancılarla daha iyi anlaşır Hem Arda Sol kanatta ve Elano göbekte takımı daha iyi çıkarır.

Bende oturup düşünürüm neden kaptanlığı aldılar diye,Elano yabancılarla daha iyi anlaşır Hem Arda Sol kanatta ve Elano göbekte takımı daha iyi çıkarır.

Bende katılıyorum.

Arda sol kanata geçsin kendi yerine.

Elano o bölgenin kralı. Elano varken takımda o bölgede Arda'nın oynaması saçmalıktır.

Çünkü Arda takımı öylesine oyalıyor, öylesine yan yan gidiyor, öylesine pressiz oynuyor ki..

Öyle söylüyorsunuz ki sanki Arda kendisi istiyor ortada oynamak. Sol kanada geçse kendi de rahatlayacak ama Rijkaard sürekli orda kullanmıyor işte. Daha doğrusu kullanamıyor.

Ayrıca herkesin heryerde oynayabileceği bir sistem istiyor sanırsam Rijkaard oyun içinde sürekli yer değiştiren rakibin dengesini bozan markajdan çıkan oyuncular bütünü.Ama işte bu da 1 senede olmuyor.Üstelik arkanda top yapamayan iki adam varken.

arda dün yine iyi isler yapmaya calisti ama olmadi

haklisiniz eski ardadan hicbisey kalmamis eski arda maci tek basina alirdi

kendine gel artik kaptan bu takimin sana ihtiyaci var....

umarim atletico macinda cosarsin ve hepimize kapagi takarsin

bazen çok bencil olabiliyor ama arda ya her zaman ihtiyacımız arda solda keita forvette oynasaydı daha iyi olurdu forvette yapamıyo arda ama formunda baya bi düşüş var orası kesin ..

Arkadaşlar Arda isterse ortada da rahatlıkla oynar,pres yapar,bu Skibbe zamanında da konuşulmuştu.Skibbe Ardayı sağda Kewell ı solda oynatıyordu ama Arda ben burada oynamam arkadaş dercesine mücadeleden yoksun sahada gezip duruyordu.

Arda sol kanatta oynadığı zaman daha etkili oluyor , biliyoruz ki orada oynaddığı sol beke kadar gelip top çıkaran bir oyuncu.Sol kanatta görmek istiyorum bende kendisini ki takımda Elano gibi bir oyuncu varken Ardanın forvet arkasında oynaması bana da saçma geliyor.

Sacmalik. Leto asil skor 3-0'dan sonra Sabri ve Gokhan'i madara etmeye basladi. Yani Arda'nin oyunda oldugu siralarda ;)

İki kez izledim maçı. Sen de izle bence. Çok bariz şekilde Arda'dan ayağında top tutmasını istedi Rijkaard. Keşke sorma şansımız olsa:)

Arda'nın en sevmediğim yönü; topla kanatlardan çizgiye inmişken topu penaltı noktasına-geriden gelenlere çıkarmayıp, kalecinin rahatlıkla topa sahip olabileceği ön tarafa doğru atması. 2006-07'nın ilk devresindeki, 2007-08'in ikinci devresindeki gibi bir Arda istiyorum.

Arda'nın en sevmediğim yönü; topla kanatlardan çizgiye inmişken topu penaltı noktasına-geriden gelenlere çıkarmayıp, kalecinin rahatlıkla topa sahip olabileceği ön tarafa doğru atması. 2006-07'nın ilk devresindeki, 2007-08'in ikinci devresindeki gibi bir Arda istiyorum.

Penaltı noktasına hareketlenen kimse yoksa niye oraya atsın. DÜn E.Çolak vardı çıkardı ona gol oldu...

Arda yine aynı Arda :) Topu ayağından çıkarması 15 saniye sürüyor.Bu sırada rakip takım hemen savunmada yerleşiyor.

O toplar gol olsa bu topiçte bu kadar kişi olmayacak işte.Futbol nankör beyler.

maalesef arda sakatlandı ve sanırım 2-3 mac oynayamayacak

ardanın olmaması takımı olumlumu olumsuzmu etkileyecek

şimdi hep beraber göreceğiz

ben değişen bir şey olmayacagını düşünüyorum

Ardayı forvete hapsedip, yeteneklerini göstermesini engelleyen, kendine beyin diyenler utansın, Galatasaray iyi yolda değil beyler; kış uykusundan uyanmanın vakti geldi artık...

Ardayı forvete hapsedip, yeteneklerini göstermesini engelleyen, kendine beyin diyenler utansın, Galatasaray iyi yolda değil beyler; kış uykusundan uyanmanın vakti geldi artık...

Arda şuanda forvet için en ideal oyuncudur. Sihirli değnek yok adamın elinde. O beyin varya o beyin, Giovani'yi çıkarıp Emre'yi alacak kadar karakterli bir beyin.

Neden Ahmet ? Adam denemek zorunda birazda zorlamak. Arda'da çok çok kötü değil ki gayet gol attı pozisyon yakaladı başarısız değil evet etkinliği düştü ama mecbur kalındı buna.

Arda şuanda forvet için en ideal oyuncudur. Sihirli değnek yok adamın elinde. O beyin varya o beyin, Giovani'yi çıkarıp Emre'yi alacak kadar karakterli bir beyin.

Gioyu alıp Emreyi alacak beyin ne yazıkki Nondayı gönderip Galatasaray gibi hepimizin üzerine titrediği bir takımı forvetsiz bırakan; bunun hesabını yapamayan; ve de en önemlisi Servet gibi bir adamı kurtarıcı forvet mevkisine sırf boyu uzun olduğu için sokan adamdır bunu herkes gördü; yazıktır günahtır ya herşey para değildir; göreceksiniz sadece sade taraftar ileride bu takımı sahiplencek; elin Holladalısı değil..

Geri
Üst Alt