Kaptanımız Fernando Muslera'nın Sakatlığı Hakkında Açıklama

şimdi de fado'nun hocalığını görelim

bakalım o da geçebilecek mi sırat köprüsünden okan hoca gibi, muslera'yı emine beder de çalıştırır

3-4 hafta diye okudum Twitter'da. Kötü oldu.

Bay haftasindan sonra oynar gibi. 4-5 macligina kaleci almaya gerek yok diye dusunuyorum

En geç Kayseri ile oynanacak lig maçında oynar gibi görünüyor. Yani arada kupa maçı ile birlikte 5 maç var. Bu 5 maçı Okan ile oynayalım bu lig seviyesinde gayet yeterli bir kaleci. İstanbul maçındaki efsane kurtarışı belkide şu anki muhteşem serinin başrolüydü.

Doğrudur abi bu ercü de öneriyordu covidte galiba

Pardon ben tanimiyorum bu doktoru.

Amator futbol oynadim ben lisansli olarak Aydin'da (90'larin ortasi-sonu) ayak tarak kemigim baya ezilmis ve yuruyemez olmustum kaleciyle carpisma sonrasinda, antrenman maciydi. Baya iyi bir hoca bakti Izmir'e gitmistim hatta 9 Eylul'e. O da aynen boyle demisti. Krem vs disinda, dinlen, gun icinde ilik su ile masaj yap, zorlama ve bol bol et/kemik/sakatat (yemek ve corba) vs ye/ic demisti... Neyse zaten biliniyor bunlar artik internetle birlikte ozellikle :)

Okan’a güveniyorum şahsen idare edecektir. Yerli olması sayesinde de hocanın elini rahatlatacak.

Bay haftasında döner herhalde oda 4-5 maç yapıyor

Başakşehir kupa maçına yetişse bari

2 hafta yazan da var 8 hafta yazan da. Bu işi net bilen yok mu? Nedir bu sakatlığın süresi?

Geri
Üst Alt