Karabağ Tarih Yazdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıta buysa ve bu tarih yazmak olarak nitelendiriliyorsa Azerbaycan bu kafayla 20 sene daha play off oynar

Cita budur bu degildirden ote. 5 yil once bizim topcular paslasmayi top kontrolunu bilmiyorlardi.Simdi uzun zamandan sonra bir ilerleme var.Sanki 90 lara kadar Turkiyenin 90 yillik futbol tarihi bir sey yapmisda.Basari oyle kolay gelmez.

Yani anlatmak istedigim.Suan bu basarinin kutlanmasi gerklidir.Ayrica Qarabagin ismionden dolayi biraz daha sevincliyim.

Bir cok kesime cok guzel girecek ahanda buraya yaziyorum.

Cita budur bu degildirden ote. 5 yil once bizim topcular paslasmayi top kontrolunu bilmiyorlardi.Simdi uzun zamandan sonra bir ilerleme var.Sanki 90 lara kadar Turkiyenin 90 yillik futbol tarihi bir sey yapmisda.Basari oyle kolay gelmez.

Yani anlatmak istedigim.Suan bu basarinin kutlanmasi gerklidir.Ayrica Qarabagin ismionden dolayi biraz daha sevincliyim.

Bir cok kesime cok guzel girecek ahanda buraya yaziyorum.

Kutlanmaması gerekir demedim.Hemen savunma moduna geçtin.Tarih yazdı demek biraz küçük düşürmek.Bundan 2 sene sonra bu başlığı görürsen kahkaha atarsın. Kıbrısın bile takımları var.

Ne yalan söyleyeyim Türkiye takımlarından daha çok sevindim bu duruma. @Şahin Şarif in söylediği gibi Karabağ bizim göz bebeğimiz. İsminden dolayı birilerine fena koymuştur bu durum.

Yavaş yavaş emin adımlarla yükseliyor Azerbaycan futbolu. Arap zihniyetiyle yönetilmedikleri de aşikar.

Umarım bu başarıları uzun ömürlü olur ve bizimle beraber birgün ŞL maçlarına katılırlar.

Kutlanmaması gerekir demedim.Hemen savunma moduna geçtin.Tarih yazdı demek biraz küçük düşürmek.Bundan 2 sene sonra bu başlığı görürsen kahkaha atarsın. Kıbrısın bile takımları var.

dostum tarih yazmaktir.boyle kucuk basarilarla gurulanacaksin ki devami gelsin.her gelen buyuk basarinin degerini anliyasin.

Bence Qarabag cok buyuk is basarmisdir.Avrupanin 9.liginin takimini eleyerek gruplara kalmisdir.Ulke puanina katki yapmisdir kendi puanina katki yapmisdir.

Gelecek senelerdeki kuralardada avantaj saglamaya baslamisdir.

Müthiş bir başarı. Azerbaycan futbolunu az çok takip ederim. Eskiden takımlar bırakın gruplara kalmayı, fark yemeyelim diye çıkıyorlardı sahaya. Ama şimdi şöyle bir baktığımızda son 3 senede iki farklı takımı gruplara kaldı. Bu büyük bir gelişme. Helal olsun.

İki senedir köy takımlarına elenen sözde büyük takım Bursaspor'a da ders olsun.

Tebrik ediyorum Azerbaycanı ve Qarabağı. İnşallah dahada yükselirler.

GT-I9300 Tapatalk

Muarem Muarem Ordu'da oynuyordu 3 sene önce.O herif mi?

her şeyi tvden izlemek zorunda değilsin , aç futbol tarihini oku o zaman.

Türk futbolunun uzun yıllar boyunca rezil durumda olduğu bir gerçektir , üstelik şu an bize leş gelen halimizden kat be kat daha kötü bir halde.

sen ilk kazanılmış maçı bilmezsin ne anlatıyorsun burada?Tarihi başarı böyle olmaz..Bu hedef küçültmek olur.2 sene sonra da kimse hatırlamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt