Karabağ Tarih Yazdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Qarabağ'ın avrupada ismini duyurması bile Dağlık Karabağ sorunu için iyi bir lobi olur. Tebrikler

Ulan sen ilk kazanılmış maçı bilmezsin ne anlatıyorsun burada?Tarihi başarı böyle olmaz..Bu hedef küçültmek olur.2 sene sonra da kimse hatırlamaz

önce ağzını topla , karşında olsam ulan diyemiyeceğin insanlara lanlı lunlu konuşma.

Herkesin görüşü kendine , Azerbeycan futbolunun daha emekleme döneminde olduğu çok açık ve herkes burda küçük bir başarının sevincini paylaşmış kardeşlerimizle.Ben de bunun zamanlar olgunlaşacak uzun bir süreç olduğunu belirttim zaten , anlamayacak kadar düşük kapasiten olmadığına göre küçük görmek zorunda da değilsin.

Azeri gardaşlarımı tebrik ediyorum :) Zamanla daha büyük işlere de imza atarlar umarım.

Son iki senedir kasaba takımlarına elenerek play-off turuna dahi kalamayan Bursaspor baksında biraz feyz alsın üzmesin bizi. Bursaspor gibi bir takım geçen sene de bu sene de gruplarda olmalıydı. Yazık giden puanlara...

Helal olsun.. Twente'yi bizim Türk takımları eleyemiyorlar kolay :)

Gardaşlarımızı tebrik ederiz. Umarım BJK, TS ile eşleşmezler. Rakip olmayız da yürürler..

Karabağ, Danimarka ekibi Kopenhag'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan ilk Azerbaycan takımı oldu.

Destekleyeceğim takım oldu sonunda bu sene şampiyonlar liginde bir Türk olarak
:)

təbrik edirəm ümid edirəm müvəffəqiyyətli olurlar

Parken de yine tarih yazıldı

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Büyük iş gerçekten. Bu platformda olmanın keyfini yaşasınlar, büyük futbolcular gelecek, sahada işler çok istedikleri gibi olmayabilir ama hoş bir tecrübe. Maç sonu ağlamaları ve Atatürk bayrağı filan zaten direk kazanmış oldukları kalplerimizi tekrar fethediyor, bu sene Karabağ'lıyız, Şampiyonlar Liginde tek temsilcimiz.

Kardeslerimiz büyük is basardilar

Sans yanlarinda olsun kura cekimi ve maclarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt