karabağ'ın molde'yi pert etmesi

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
topla oynama 63 - 37
şut 19 - 6
pas yüzdesi 84 - 69
korner 9 - 1

skor: 1-0

nediorsunuz bu işe

Skor ne oldu üstad?

bence normal bir durum. karabağ ezdi biz zor kurtulduk gibi bir yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.

zira molde bize oynadığı oyunu karabağa oynamaz. nitekim biz de marsilyaya oynadığımız oyunu barçaya oynamadık.

bence normal bir durum. karabağ ezdi biz zor kurtulduk gibi bir yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.

zira molde bize oynadığı oyunu karabağa oynamaz. nitekim biz de marsilyaya oynadığımız oyunu barçaya oynamadık.
Laf ebeligi yapma gerçeklerle yuzles

Hiçbir şey oynamadan eleyince bunları mentallerini bitirmişiz galiba

Molde ile 100 mac yapsak 10 galibiyet alamayiz. Cok balliydik acik konusalim.

Moldeli oyuncuların şampiyonlar ligine girmek için olan motivasyonu ile Avrupa ligi grubu maçındaki motivasyonu aynı olmasa gerek dimi. Avrupa futbolunda yer edinmek tanınmak adına bu büyük fırsat için full konsantrasyon full efor harcadılar bizim maçlarda ve geçen sürede ligleri erken başladığı için form durumlarında düşme normal bir durum.

-Kuzey takımları her zaman tehlikelidir
-Molde çok kompakt bir takim
-Sezonu erken açtılar çok hazırlar
-Bodo da Romayı 6-1 yendi
-Oralarda hava soğuk oluyor
-Fiziksel olarak çok iyiler
-Bize ayrı motive oldular

Ben birkaç bahane yazdım aklınıza gelirse eklersiniz 3 krsluk Azeri takımı da top diye oynar

Hiç bahanemiz eksik olmaz he bide hava 10 derece daha sıcaktı o dönem ondan da olabilir

Valla can sıkıcı.
2 macta da bizi perisan ettiler. Bence en buyuk sebep top kayiplarimiz ama sadece oyuncu yetersizligi ile de aciklanamaz.

Bu veriler bile durumumuzun vahametini ortaya koyuyor ama illa Bayern maçını bekliyoruz neyin ne olduğunu anlamak için. Üzgünüm, polyanyacılık oynamayı sevemedim hiçbir zaman. Ligimiz leşliği yüzünden ne kadar kötü olduğumuzu anlamamız zaman alacak.

CLde oynamanin motuvasyonuynan karsimiza cikip sonra ayni motuvasyonu seapmamis olabilirler. Bi de bi topculari Ajaxa gitti o da war.

Geri
Üst Alt