Karabükspor: "Avrupa Ligi'ni istemiyoruz"

Böyle takımları derhal amatör lige düşürmeli ve profesyonel lisanslarını iptal etmek gerekiyor.

Ancak balık baştan kokar.

Babasından aldığı harçlığı yönetemeyecek adama futbolu yönetecek mevkiye getirirsen, ''imam osurursa cemaat sıçar'' lafı bu olaylar için gayet uygundur.

Geçtiğimiz yıllarda bir çok ,Avrupa'da hasbelkader oyanama durumundaki Anadolu kulüplerinin başkan,hocası falan Avrupa maçları öncesi şöyle açıklamalar yapardı:

" Amacımız ligde iyi bir yer edinmek. Bu avrupa kupası maçları da lig için iyi bir hazırlık dönemi oluyor."

Gerisini siz düşünün. Biride sormaz mı " Aga siz ligde neden oynuyonuz o zaman. Ligi oynarken hedefiniz ne" diye...

Tarlalar sürülmüş sanırım yine

Süper Ligde takım mı yok sıradaki gelsin

Bunu başkan seçerek belalarını bulmuşlar zaten ekstra bela okumaya gerek yok.

Şu zihniyetle türk futbolu gelişir mi?yazık!!! Bu açıklamadan sonra bunların emenike konusunda masum olduklarına inanmıyorum.

sonra vay efendim ülke futbol neden gelişmiyor yönetenler cahil çapsız vizyonsuz olunca sonuç bu

uefanında çok şeyindeydi sanki gider başka ülkeden alır.

madem öyle eğer sizi alırsa adam olan çıkmaz maça

Böyle giderse lig 9.su 10.su bile Avrupa'ya gider yakında.

gidecekler

yalandan boyle soyluyor ayip olmasin diye

Beyler sakin. Bu karar yine bizim icin iyidir!

Gitmeyin, bana ne kardes ben illah git demiyorum. UEFA her ülkeye siralamaya göre takim gönderme sansini veriyor sonucta sen takim gönderemiyorsan burda tek suclu TFF olur. nazlari kime oldugundan haberleri yok bunlarin. hahahaha

Zaten gidip rezil olacaksiniz bunu da cok iyi biliyorsunuz. Korkak satilmis şikeci vizyonsuz sizi gidi sizi istediginizi yapin BU şike cezalari verilecektir!!!!!!

Çapınıza tüküreyim ya gerçekten. Bir ülkede şikeciler bu kadar mı kollanır.

Geri
Üst Alt