Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'tan Açıklama!

Emre Arslan

Cezalı
Ferudun Tankut: "Bu akşam kulübe gelen Tudor, takımın menajerine ‘yarın takımdan ayrılacağım. İsterseniz idmana çıkmayabilirim' demiş. Menajer beni aradı. Ben de idmana çıksın dedim. Yarım saat idman yaptırdı. Tudor, Galatasaray'la işi bitirdiğini söylemiş” dedi.

FutbolArena

Gelsede gelmesede dursun yine bir ton küfür yemeyi başardı tebrik ediyorum.

Normal bir durum. Son kez yaptırsın idmanını, vedalaşsın. Yarın bizim takımın başına geçer.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

müjde için tşkler büyük başkan tankut. dursuna sövmeye gidiyordum tam da :/

Ulan Dursun napıyosan yap illa küfür yicen nası bi yetenek sendeki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saat 17.00 de Tudor Florya da idmana cikacak (A Spor)

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Bu tankut bukadar agladigina göre fenerli olmasi gerek. Biliyorki iyi bir td ile galatasaray tekrar yarisin icine girecek. Buda digerlerini korkutuyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ask-laftan-anlamaz-nejat-cem-emuler-vikipedi.jpg

Tankut denince aklına gelenler beğensin. :D

Bu tankut bukadar agladigina göre fenerli olmasi gerek. Biliyorki iyi bir td ile galatasaray tekrar yarisin icine girecek. Buda digerlerini korkutuyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Uyeymis galiba sikecilere

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyleyse neden Dursun Tudor'la anlaşıldığı halde kulüp çalıştırmayan hoca alınsın talimatı verdim dedi? Ben bu kadar da mal olduğuna inanmıyorum. Cidden kafa yorup mantıklı bi tezi olan varsa bu konuda aydınlanmak isterim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyleyse neden Dursun Tudor'la anlaşıldığı halde kulüp çalıştırmayan hoca alınsın talimatı verdim dedi? Ben bu kadar da mal olduğuna inanmıyorum. Cidden kafa yorup mantıklı bi tezi olan varsa bu konuda aydınlanmak isterim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emin ol o kadar mal bunlar

Geri
Üst Alt