Karabükspor Dany Transferinden Vazgeçti!

Salih Sahin

10 Numara!
Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yolbulan, Dany'nin kulübü Galatasaray ile sorunlarını çözemediğini, bu yüzden futbolcunun transferinden vazgeçtiklerini söyledi.

Yolbulan, "Biz bekletilecek bir kulüp değiliz. Dany defterini kapattık. Artık kendisi istese de bu transfer gerçekleşmeyecek" dedi.

Yolbulan, defans için başka alternatif oyunculara yöneldiklerini, çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kaynak: Sporx

yahu gidip yavlarsak adamlara olmazmi ne olur :(

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, takımın en önemli futbolcusu olarak anılan

Emenike'nin Fenerbahçe'ye transfer edildiği iddialarını yalanladı.

nasil bir nounkeu varsa kadroda karabük bile istemiyor les herifi

nasil bir nounkeu varsa kadroda karabük bile istemiyor les herifi

Karabük istemiyor değil ,dany bizde kazık çaktı ayrılmak istemiyor.Yöneticiler al dany'yi ver ishak'ı diyemediler,dany'yi ikna edemediler.Adamlarda haklı olarak vazgeçtik diyorlar.

Şimdiye kadar hiç bir oyuncumuza hakaret etmedim ama Dany sana şurada bir söverim , bir söverim google translate bile imana gelip düzgün çeviri yapar.

Dany'den kurtulmak zor tabi. İstanbul'da yasiyor, iyi para aliyor, güzel bi stadda mac seyrediyor, tesisler 10 numara, teknik kadro çok iyi... Bunların hic biri Karabük'te yok.

N5

menajeri çok nasıl desem o kelimeyi demeden de anlatılmıyor ki :D yanar döner deyim bari

Şu dany ve amrabat hangi akla uyularak alınmış futbolcular bilemiyorum anlayamıyorum mantığa uymuyor..

Geri
Üst Alt