GSC Haber Karabükspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

çıkardığı kadroya bakarmısın nasıl bir insan yaptığı hatalardan ders almaz anlamıyorum.şut bile atamayız.

Bilerek yapmıyosa adam değilim bu kadro nedir yaa yetti artık herif tam bir baş belası.Bu takım nasıl kanat bindirmesi sıfıra inip içeri çevirme orta açma felan neyse düşündükçe çıldırıyorum.

Sanki Dzemaili'yle Hamit çok tempolu adamlar ya da topu ileriye taşıyabiliyorlarmış gibi bir de kanatsız oynatıyor.

Şu sahada Bruma olsa en azından pozisyona gireriz.

Takımda sıkıntı var futbolcular oynamıyor deyip prandelli'nin arkasında duranlara müstehak bu kadrolar ve dizilimler.Yıl olmuş 2070 hala sabri ve hakan gibi iki muhteşem bekimizle gol yollarında etkili olmaya çalışıyoruz.Evet bugün oluşturduğu Takımda Sabri hariç hızlı ve dribling atabilecek futbolcu yok evet ben öyle takımın ellerinde öpeyim afedersiniz.

yedeklerde Bruma var ama Dzemaili kanat olarak 11 başlıyor.

italyan şaşırmışın

Olcan cezalı mı ?

Taktik 4-4-1-1 ki doğrusu bu...

Olması gereken taktiği buldu...Sıra Selçuk-Burak ikilisini kulubüye hapsetmek...

Maç başı paralarını alması için de son 10 dakika kala oyuna sokmak...

GS TEMSILI

lkw_rdax_758x400.jpg

Muslera
Sabri Koray Chdjou Telles
Melo
Bruma Sneijder Emre Sinan
Umut

;(​

Ulan adam takimda nekadar orta saha varsa sahaya surmus. :D Italya'da da bunu yapiyordu.

Kadroyu anladım da dizilişi nasıl biliyor Lig TV maçtan önce? Bu da bildiriliyor mu?

Geri
Üst Alt