Karagümrük Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Oynatınca da çöp yetersiz bundan olmaz falan diye kafa ütülüyor millet.

Ali Turap ligin en zor deplasmanlarından Sivas maçında oynadı, demedikleri kalmadı çocuğa.
Abi çöpse çöp. Bu kanıtlanacak saha da başka gençlere bakariz biz de. Koca galatasaray ali turalp çöp çıkarsa bu turu onun yüzünden mi geçememiş olacak?

Tüpraşta da barış ilerde başlar icardi sonradan girer o halde

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan, Baris ve Kerem harici istediğim kadroyu cikarmis. Keske onlari da dinlendirseydi

Kaan dinlense Ali Turap olsa daha iyi olurdu sanki. Yine Barış dinlenebilirdi ama genç oyuncu herhangi bir sıkıntısı da yoksa belki oynayarak formunu koruyan oyunculardan biri. Antrenman gibi de düşünülebilir onun için. Köhn Prag maçlarında oynamadı zaten o yüzden onun için onun oynamasına bir şey demiyorum takıma alışma için de faydalı olabilir.

Kasık sıkıntısı olan kaanın oynaması tam bi saçmalık. Barış ve keremin de oynamaması gerekiyordu bana göre
Kaan bu maçta sakatlanırsa, Hoca maç sonrası açıklamadında Kaan bir şanssızlık yaşadı der, artık kim yer bilmem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün sonra maç var
bu kdr mühim oyuncunun oynaması enteresan

Vinicius 'u silmiş hoca kafasından. İlk 11 gayet güzel bence.

Ali Turap Eyüp ve Vinicius olmalıydı.kerem, barış ve Kaan dinlenmeliydi

Barış genç adam tamam da tüm maçlarda oynuyor ve aşırı efor sarf ediyor. Yorulabilir, insan neticesinde. Bu maçta oynamayıp eziktaş maçına daha dinç çıkmalıydı.

Bir de Sergio son 10 dk girdiği maçta bile yürüyecek hali yok gibi gözüküyordu. İlk 11 biraz enteresan olmuş. Kilo kilo bırakacakmış gibi geliyor bana

small kulüp bjk için çok adam dinlendirmeye gerek yok

Geri
Üst Alt