Karanlığınızı Aydınlıkla, Yalanlarınızı Doğrulukla, İftiralarınızı Gerçeklerle, Başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla Yeneceğiz!

Mactan sonra cikar konusurlar mac oncesi basin toplantisi mi duzenleyecektik
Halim renktaş yönetime sallasın da. Alışkanlık oldu biraz onda. Ha yönetimde hak ediyor mu? Evet hak ediyor özellikle Metin Öztürk ve dün açıklama yapan Rıza Morova gibi isimler hak ediyor. Ne katkı yapıyorlar bu yönetimde hiç bilmiyorum.

Fener mal mal tweete başlamış

Halim renktaş yönetime sallasın da. Alışkanlık oldu biraz onda. Ha yönetimde hak ediyor mu? Evet hak ediyor özellikle Metin Öztürk ve dün açıklama yapan Rıza Morova gibi isimler hak ediyor. Ne katkı yapıyorlar bu yönetimde hiç bilmiyorum.
Hasan ben keyfi sallamıyorum kimseye hatta ocak ayına kadar doğru düzgün eleştirim bile yoktu ama transfer dönemiyle birlikte art niyeti gördüm, erden basın toplantısı yapacaktı yalnız cikarmadilar ya işte o gün bunların ne mal olduğu ortaya çıktı
Bak kaç koldan saldırıyorlar tek bir cümle edemediler herseyi geçtim ayıptır emek veren hocaya takıma

Hasan ben keyfi sallamıyorum kimseye hatta ocak ayına kadar doğru düzgün eleştirim bile yoktu ama transfer dönemiyle birlikte art niyeti gördüm, erden basın toplantısı yapacaktı yalnız cikarmadilar ya işte o gün bunların ne mal olduğu ortaya çıktı
Bak kaç koldan saldırıyorlar tek bir cümle edemediler herseyi geçtim ayıptır emek veren hocaya takıma
Erden Timur susturulabilecek biriyse zaten hiç bizim tanıdığımız kişi olmamış demektir. Erden Timur yalnız çıkınca kendisini yalnız bıraktılar diye eleştiri oluyor birlikte çıkınca susturdular deniyor bu bana mantıksız geliyor. Maç sonun beklemek gerek ayrıca yarında başkanın katıldığı bir sponsorluk toplantısı var orada da konuşulacaktır. Bunun yanında senin eleştirilerini anlıyorum ve haklı gördüğüm noktalarda var.

Kücük at sikecilerini niye eklememiisiz acaba?
Küçük değil küçücük oldukları için.

20230608_125629.webp

fbnin yeni twiti çok komik ya mal gibi oturdular yerlerine aefjkdajgsadjga

Geri
Üst Alt