Karanlığınızı Aydınlıkla, Yalanlarınızı Doğrulukla, İftiralarınızı Gerçeklerle, Başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla Yeneceğiz!

şikenizi emeğimizle diye eklesek olmuş derdim

bu tarz açıklamalar bir etki bırakmıyor artık

Bütün stad malafatı kurcalayarak gözlemci ve hakemlere dönsün

Bunlara anladiklari dilden cevap vermeli artik. Efendilik is yapmiyor arkadas.

Maçtan sonra 1 tane gereksiz yönetici çıkarın, ana avrat sövsün, ömür boyu hak mahrumiyeti alsın
içimiz soğumayacak yokya.

Yemin ederim ben ana bacı söverim ali koça falan hapis bile yatarım beni çıkarsınlar hatta evliyken başkasına kaçan anasından bile bahsederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz en iyisi aciklama yapmayalim. Sacma sapan centilmen aciklamalar bunlar. Sana yumruk atan birine sarilmaktan yada sadece kufur etmekten farksiz bu aciklamalar. Seviyeleri nereyse oraya kadar inmeliyiz. Hakettikleri sekilde davranmak sart.

Küfürsüzlük gerçekten çok zor be.

Jknin açıklamayı şeyimize takmamamız güzel
1708961900926.webp

İyi güzel hoş da bunlara ne mal olduklarını açık açık söyleyecek bir yönetici lazım. Biri çıkıp bu ateş üfleyerek sönmez demeli. Mümkünse en tepedeki demeli.

Herkes maç sonu açıklaması demiş
Yöneticilerden biri çıksın, fenerine de tffsine de mhksına da hakemlerine de varına da ama en başta da herkesi satın almaya çalışan şımarık züppe yalı çocuğuna aha böyle kolum girsin desin
Nasıl soğuyacak bu haksızlıklara karşı bizim bu sinirimiz arkadaş ya
Bir gün hakkaten çok feci bir olay olacak
Bir ülkenin sinir uçlarıyla bu kadar oynanmaz artık ya

Gayet güzel açıklama yapmışlar, bunlar küfürden daha etkili. Biz edepsizlik yapamayız. Bize yakışmaz.

bu akşam 6-7 tane atıp duble kudurtmamız lazım bu köpekleri

Geri
Üst Alt