Karanlıklar İçinden Gün Doğar Ya Aniden (12.05.2012)

Eren Arslan

10 Numara!
Unutma! Unutturma!

BnYrLj2IcAA5jrG.jpg

BJ-x2amCUAIEPXD.jpg

2. yıldönümümüz :)

Kutlu olsun!

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[attachment=10034:BnYsYv6IMAAMR6x.jpg]

Ekli dosyalar

• BnYsYv6IMAAMR6x.webp
    BnYsYv6IMAAMR6x.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 175
Yaşımın yettiği en değerli 2 şampiyonluktan biridir.Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler. :016:

dağıtım iznine çıkmıştım. o akşamda bu maç vardı. yolda yakalanmıyım diye ogün o şehirde kaldım.

maça kadar aptal gibiydim sonrası gerçek anlamda ayaklarım yere basmıyordu. şehir resmen ayaklanmıştı insanlarla eğleniyordu.

https://inciswf.com/9216inciw9073465.swf

Maçı izlememiştim..

Totem yapmıştım sözde uyku ilacı içip uyucaktım ilacı içtim buzdolabın fişine kadar evde ne varsa çektim kapıyı bacayı kitledim vurdum kafayı yok ulan yok peşine bitane daha attım ilaçtan banamısın demio üçüncüyü atıcaktım dedim ulan şampiyon oluruzda ben göremem:D gerçekten harika bi gündü Alzheimer olmassam ölene kadar unutmıcam

Maçın ilk 15 dakikasını izleyip sonra kuzenlerle dışarı mangal yapmaya çıkmıştık arasıra camdan skora ve dakika bakıyordum, o kadar emindim şampiyonluktan. Eve girdiğimde dakika 65 civarıydı, top bizdeyken o kadar rahattım ki tek düşüncem gol atmak değil yememekti, sonra kutlamalar falan :) :)

urfali atildiktan sonra kapatmistim maci sampiyon oldugumuzu odama gelerek babam söylemisti. zaman cok cabuk geciyor.

valla maçı baştan sona izlemiştim, hayatımda gördüğüm en saçma şb-GS maçlarından biriydi,

pozisyon namına adam akıllı zerre bişey yoktu, sanki şikeciler salıvermişler biz şampiyon olalım diye oynuyorlardı,

bizimkiler 1 puana zaten dünden razıydı, dedim bu maça sabaha kadar oynansa gol çıkmaz, devre bitti şampiyonuz dedim ben öyle de oldu :D

Geri
Üst Alt