Karar Verildi; Luyindama Satılık

Hakkı Abukan

Parçalı Üye
Teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim oturduktan sonra Ndiaye, Gomis, Ozan Kabak, Rodrigues ve Fernando'yu iyi fiyatlara yurt dışına satan Galatasaray, Ocak ayında listeye bir isim daha eklenmek üzere: Christian Luyindama.

Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezonun ara transfer döneminde 3 milyon Euro'ya kiraladığı Luyindama'nın 5 milyon Euro daha ödeyerek bonservisini almıştı. 8 milyon Euro yatırım yapılan 25 yaşındaki Kongolu stoper son olarak PSG maçında izlendiği Avrupalı scoutlar tarafından geçer not aldı.

Real Madrid maçında da yakından takip edilecek Luyindama için devre arasında Premier Lig'den 10 milyon Euro üzerinde teklifler bekleniyor. Luyindama'nın satılma ihtimalini dikkate alan Galatasaray'da stoper arayışları başlarken hedef Marcao gibi maliyeti düşük ancak potansiyeli yüksek genç oyuncu bulabilmek. Teknik heyet, scout ekibinden alternatif oyuncuların listesini isterken önerilen isimler arasından Fatih Terim ve kurmayları da stoper listesi belirleyecek.

Sabah Gazetesi

En az 15 milyon avro'dan aşağı satılmamalı. İngiliz kulupleri kıçık her oyuncuya 25-30 milyon avro veriyorlar.

Isınamadım, minimum maliyetine satılmalı.

Overrated.

Maç seçtiğini çok belli ediyor. Hiç beğenmiyorum. Merih, Çağlar gibi gençler bunu donunda sallar. Bizim de yerli stoper bulmamız şart. Bu heriflere 7-8 milyon euro vermek neyin nesi Allah aşkına. Saatli bombanın vücut bulmuş hali.

zencilere karsı olan bir hissiyat mı bu yoksa zenci sever misin?
Zencilerden pek hoşlanmıyorum. Faşist miyim neyim? :(

Şaka bir yana, fiziği iyi dirençli bir herif. Fakat çok sakar bro ya. Defans tandeminde yaptığı saçmalıklar boyunu geçti yahu. Sevemedim bir türlü. Gitsin diyorum ben.

Overrated.

Maç seçtiğini çok belli ediyor. Hiç beğenmiyorum. Merih, Çağlar gibi gençler bunu donunda sallar. Bizim de yerli stoper bulmamız şart. Bu heriflere 7-8 milyon euro vermek neyin nesi Allah aşkına. Saatli bombanın vücut bulmuş hali.
Aynı fikirdeyim :tbr: Saatli bombanın kralı.

Direkt alınacak para kadar sonraki satıştan pay maddesi de önemli.

Zencilerden pek hoşlanmıyorum. Faşist miyim neyim? :(

Şaka bir yana, fiziği iyi dirençli bir herif. Fakat çok sakar bro ya. Defans tandeminde yaptığı saçmalıklar boyunu geçti yahu. Sevemedim bir türlü. Gitsin diyorum ben.
son zamanlarda iyi yaw. sezon başı marcao ile rezil haldelerdi de suan memnunum ben. yaşı genç daha. takım kendine gelebilse değeri de artacaktır. suan satmanın bir amacı yok.

yorumları aşırı şaşkınlıkla izliyorum :D

albayrak gibi yöneticiler müstehak size ne yazıkki.

son zamanlarda iyi yaw. sezon başı marcao ile rezil haldelerdi de suan memnunum ben. yaşı genç daha. takım kendine gelebilse değeri de artacaktır. suan satmanın bir amacı yok.
Dediğin gibi son zamanlarda iyi. Bir süre eskisi gibi döküleceğinin garantisi yok. Marcao'da ayar etmeye başladı.

Kısacası Muslera maç içerisinde bunların yaptığı katalar yüzünden ordan oraya uçunca deliriyorum ben. En iyi kaleci, topla daha z buluşan kalecidir.

yorumları aşırı şaşkınlıkla izliyorum :D

albayrak gibi yöneticiler müstehak size ne yazıkki.
Saçma sapan konuşma. Albayrak gibi yöneticiler müstehak ne demek? Beğenmemek suç mu? Ayar etme adamı. Herkesi beğenmek zorunda mı millet? Herkesin fikri, düşüncesi var. Saygı!

Dediğin gibi son zamanlarda iyi. Bir süre eskisi gibi döküleceğinin garantisi yok. Marcao'da ayar etmeye başladı.

Kısacası Muslera maç içerisinde bunların yaptığı katalar yüzünden ordan oraya uçunca deliriyorum ben. En iyi kaleci, topla daha z buluşan kalecidir.
futbol hatalar oyunudur aslan parçası :D o hata yapmasın bu hata yapmasın nası gol olacak bu maçlarda. keyfi mi kalır oynanan oyunun. çok dert etme düzelir, ülke şartlarına göre ortalama üstü bir oyuncu. mental sıkıntıları var onları atlatırsa daha da iyi olur. bizde hiçbir zaman bir dünya yıldızı olmayacak onu geçelim zaten.

futbol hatalar oyunudur aslan parçası :D o hata yapmasın bu hata yapmasın nası gol olacak bu maçlarda. keyfi mi kalır oynanan oyunun. çok dert etme düzelir, ülke şartlarına göre ortalama üstü bir oyuncu. mental sıkıntıları var onları atlatırsa daha da iyi olur. bizde hiçbir zaman bir dünya yıldızı olmayacak onu geçelim zaten.
Standart oynasın, mavi ekran vermesin yeter.

Stoperlerin ikisi de saatli bomba. Hangisi satılıyorsa satılsın, yerine oturmasını kalkmasını bilen, ağır başlı ama süratli, efendi bir stoper alınsın.

Sabah gazetesi yazdıysa hemen sözleşmesini feshederiz ,üzülmesinler.

Geri
Üst Alt