Karar Verildi; Luyindama Satılık

evde kalmış kıza damat mı bakıyon gürko bu nası benzetme öyle.
Ne demek evde kalmış kız?
Efendilik her kız ve her kız babası için artı puandır. Efendilik her zaman prim yapar. Yüzüklerin efendisi de iyi prim yapıp iyi para kaldırmıştı. Önemli olan yüzük müydü? Değildi. Efendilikti.

Luyindama da Marcao da değerinin baya üzerinde teklif gelmedikçe satılmamalı. Bizim asıl sözleşme süreleri 1-2 sene kalacak olan Belhanda ve Feghouli'yi satmamız lazım. Hem Luyindama - Marcao ikilisinin maaşları yaklaşık 1m iken Belhanda - Feghouli ikilisinin 4.5m civarı. Scout transferlerini onların bölgesine baksınlar. Bekleri yenileyip şu saha yerleşimi sorunlarını çözsek Luyindama da Marcao da bu kadar göze batmaz.

15e sat 5 üstüne koy merihe bas, ömür boyu stoper arama

Stoperlerin ikisi de değerini bulduğunda mutlaka satılmalı. Şayet Luyindama ya 15 ve üzeri, Marcao'ya da 12 ve üzeri verebilecek takım varsa hiç düşünmeden vermeli.

Luyindama çok iyi stoper.10 milyona falan da avrupadan anca çöp alırsın.Gidip avrupanın kadro dısı bıraktığı, fiziksel olarak dusmus adamlara yine salca olmayız umarım.

Yok ya bizim taraftar akillanmaz hele bizim forumda cogu futbolun F sini bilmiyor. Bu kafayla kimseyi memnun edemezsin ancak Ramos ve Van Dijk falan gelirse belki mutlu olurlar.

He simdiden satacagimizin haberlerini cikartalim sonra Diagne gibi olsun.
Tok satici oynamamiz lazim , satilik degildir felan filan.

Saçma sapan konuşma. Albayrak gibi yöneticiler müstehak ne demek? Beğenmemek suç mu? Ayar etme adamı. Herkesi beğenmek zorunda mı millet? Herkesin fikri, düşüncesi var. Saygı!

Sizin fikrinizi beğenmemem suç mu peki? Sen Luyindama'yı beğenmiyorsun , ben de senin fikrini beğenmiyorum. Bir hakaret yahut argo sözümün de olduğunu düşünmüyorum. Albayrak gibi yöneticilerin de müstehak olduğunu düşünüyorum.

Benim de fikrim , düşüncem bu şekilde. Saygı!

Sizin fikrinizi beğenmemem suç mu peki? Sen Luyindama'yı beğenmiyorsun , ben de senin fikrini beğenmiyorum. Bir hakaret yahut argo sözümün de olduğunu düşünmüyorum. Albayrak gibi yöneticilerin de müstehak olduğunu düşünüyorum.

Benim de fikrim , düşüncem bu şekilde. Saygı!

Araya giriyorum ama Albayrak gibi yöneticiler müstehak diyince konu kişiselleşiyor.

Albayrak’ı beğenmek sanki bir aptallık gibi sunuluyor.

O yüzden Luyindama ile ilgili fikre katılmamakla birlikte burada senin sınır ihlalin olduğunu da belirtmem gerek.

Luyindama'yı beğeniyorum diyemem, beğenmiyorum da demek istemiyorum.

Peki niye böyle diyorum?

Her maç sahanın en iyisi olabilecek potansiyeli varken, başımıza iş açabilecek riski de barındırıyor.
Bu iki ihtimal birbirine de çok yakın.
O yüzden bomba diyorum.

25 milyon euroluk adam minimum maliyetine satilmali? Iyi ki bu karar sana ait degil o vakit ;)
Minimum, "MALİYETİ" satılmalı dedim. Bu adamın bonservisi totalde 8m€ yanlış hatırlamıyorsam. Maaş falan işin girince 10m€'yu geçiyor. 10m€ ve üzerine satılabilir diyorum kısacası.

O rakamlara çıkılmaz bence. Yalnız değerinden bahsetmiyorum bak, 20-25m€ gibi bir rakamın ödeneceğine düşünmüyorum Luyindama'ya. diyorum

Geri
Üst Alt