son bülüm iyiydi şöyle muhteşem bir diyalog barındırmıştır için de;
metin : lan gerizekalı her gün damlayıp bir gün önceden hazırladığın lafı bana sokup gidiyon. dayanamadım hazırlık yaptım.
emrah : vaaaay demek bana ofsayt taktiği hee. yalnız ben gerilerden gelip defansın arkasına sarkan orta sahayım metin. ben bu oyunu bozarım ulaan.
metin : sen maçın en güzel yerinde sahaya donla giren seyircisin emraaah. senin bu oyunda yerin yok.sen geldiğinde bütün kameralar başka yöne çevriliyor.
emrah : sen rakip takımın barajını bozmak için baraja giren oyuncusun metin. o barajın içinde olman bi parçası olduğun anlamına gelmez.çık lan barajdan.
metin : sen çalan düdüğe rağmen topu kaleye gönderen forvet oyuncususun emrah. ağlarla buluşuyo belki gönderdiğin top ama bi kıymeti yok be koçero. hakem bakmadığı zaman dirsek atma laan.
emrah : sen omuz omuza mücadeleye penaltı diye ağlayan teknik direktörsün. erkek oyununu sevmiyosan baleye yazıl aslanım.
metin : sen
bosman kuralına itiraz eden eski kafalı kulüp başkanısın emrah'cım. eda'nın sözleşmesi bitmiş hala kulüpte kalacak diye diretiyosun. yaylan ulaan.
emrah : hakketten çalışmış! bu iş burda bitmez gonzalo. ben hakemin avantaja bırakmadığı ani atağım. beni düşürenin kafasında devam etseydi ne olurdu sorusu döneer durur. eda beni unutamadı. bu iş burda bitmez.
metin : hadi aslanım hadi. iş yeri burası. meşgul etme tezgahı hadi.
emrah : sen göreceksin sen var ya bu iş burda bitmedi senle görüşücez